کد خبر : 332797
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - 13:32
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

ابراهیم فیاض: اعتراض خیابانی دیگر نخواهیم داشت / از جامعه شورشی داریم وارد جامعه عقلانیت صنعتی می شویم / جامعه صنعتی هم شورش نمی‌کند

تحلیلگر مسائل اجتماعی با بیان اینکه جنبش ها در ایران دیگر دنبال پرخاشگری و ویرانگری نیستند، گفت: امروز همه معتقدند باید بدوند تا عقب نمانند، چیزی شبیه ژاپن و آلمان پس از جنگ جهانی دوم.

ابراهیم فیاض: اعتراض خیابانی دیگر نخواهیم داشت / از جامعه شورشی داریم وارد جامعه عقلانیت صنعتی می شویم / جامعه صنعتی هم شورش نمی‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا: نامه نیوز نوشت: برخلاف دولت گذشته که دولت با ارائه گزارش های فضایی دنبال القا این تصور به جامعه بود که کشور در حال پیشرفت است، دولت مسعود پزشکیان مشکلات را به رسمیت می شناسد و از مردم عذرخواهی می کند. حالا محمدباقر قالیباف رئیس مجلس نیز چند وقتی است همین رویه را پیش گرفته است و می پذیرد که تا حالا نیز مردم به احترام اسلام در قبال مشکلات صبوری نشان دادند و زمان آن رسیده که مسئولان به جای گفتاردرمانی اقدام عملی انجام دهند. حال این سئوال مطرح است که مردم تا چه زمانی صبر پیشه خواهند کرد؟

ابراهیم فیاض درباره میزان صبر مردم از کم‌کاری های انجام شده در اداره شایسته کشور گفت: اعتراض خیابانی دیگر نخواهیم داشت. البته جنبش اجتماعی است و ادامه خواهد داشت. تا قبل از ۱۸ تیر ۱۳۷۸ جنبش ها به شدت اقتصادی بود اما از آن تاریخ تا سال ۱۳۸۸ جنبش های اجتماعی به شدت سیاسی شد. از ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۱ جنبش ها ماهیت جنسی با ظاهر پرخاشگری و شورش داشتند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۱ وارد جهان ارتباطی شدیم یعنی جنبش ها اندیشه ای شده اند و درباره همه موضوعات سئوال می کنند. جامعه امروز به شدت در مسیر صنعتی شدن براساس ظرفیت های بخش خصوصی قرار گرفته است. در واقع طبقه متوسط رو به بالا وارد عرصه شده همچون موتور محرک در حال صنعتی سازی جامعه هستند.

این استاد دانشگاه یادآور شد: وقتی جامعه ای صنعتی می شود از حالت شورشی درمی آید. در واقع کسی دنبال شورش نمی رود بلکه تمام توان خود را برای پول درآوردن می گذارد تا با ساختار صنعتی تعریف شود و با آن پیش برود. به عبارت دیگر از جامعه شورشی داریم وارد جامعه عقلانیت صنعتی می شویم و هر کسی می خواهد نقش خودش را در این قالب پیدا کند.

وی با بیان اینکه جنبش ها در ایران دیگر دنبال پرخاشگری و ویرانگری نیستند، ادامه داد: امروز همه معتقدند باید بدوند تا عقب نمانند، چیزی شبیه ژاپن و آلمان پس از جنگ جهانی دوم.

فیاض درباره عذرخواهی مسئولان از مردم به دلیل وجود مشکلات گفت: اینها خودشیرینی است، کسی به این خودشیرینی ها محل نمی گذارد چون دوره این حرف ها گذشته و دولت دیگر عاملیت خودش را از دست داده است. جامعه رو به جلو فکر می کند و می خواهد از دنیای خارج عقب نماند.

اخبار مرتبط:
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند

رئیس مجلس شورای اسلامی از توافق دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ الکترونیک تا پایان سال ۱۴۰۴ به طور منظم و بدون وقفه به ۷ دهک جامعه خبر داد.

بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند
بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند

بهروز بهزادی نوشت: برنامه رفع حصر در دستور کار حسن روحانی رییس‌جمهور پیشین نیز بود ولی مسعود پزشکیان با برنامه وفاق کشور توانست این قدم بزرگ را در کشور بردارد.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: ۵۰% دوربین‌های جاده‌ای قادر به رصد دقیق تخلفات نیستند
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: ۵۰% دوربین‌های جاده‌ای قادر به رصد دقیق تخلفات نیستند

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از دوربین‌ها در جاده‌ها کارایی لازم را ندارند و حدود ۵۰ درصد آنها نیاز به کالیبراسیون و اصلاح دارند. موضوع حوادث و تلفات جاده‌ای یکی از مسائل حیاتی است. در کشور‌های مختلف برای کاهش تصادفات جاده‌ای، برنامه‌های مشخصی وجود دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است