کد خبر : 332705
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - 22:17
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

ادای احترام وزیر میراث فرهنگی به شهدای اصفهان

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بدو ورود به اصفهان با حضور در گلستان شهدای این شهر به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

ادای احترام وزیر میراث فرهنگی به شهدای اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رضا صالح امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، صبح امروز (پنجشنبه) در آغاز سفر خود به استان اصفهان با حضور در گلستان شهدای این شهر، با نثار گل و قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهدا را گرامی داشت.

برنامه‌های سفر وزیر میراث فرهنگی به اصفهان

شرکت در آئین اتمام ۲۰ پروژه مرمتی تخت فولاد اصفهان، افتتاح پنج طرح گردشگری، بازدید از پروژه‌های شاخص میراثی و گردشگری ازجمله کارخانه ریسباف و هتل‌های پنج‌ستاره در حال ساخت اصفهان، و همچنین شرکت در آئین اتمام چندین طرح مرمتی در مجموعه فرهنگی و مذهبی تخت فولاد از مهم‌ترین برنامه‌های سفر وزیر میراث فرهنگی به این استان است.

صالح امیری در این سفر با مقامات عالی استان ازجمله امام‌جمعه اصفهان، مسئولان ارشد و اعضای مجمع نمایندگان استان دیدار خواهد کرد. همچنین نشست‌هایی با فعالان گردشگری، دوستداران میراث‌فرهنگی و هنرمندان صنایع‌دستی برگزار خواهد شد.

اخبار مرتبط:
۱۷ خودرو مسروقه در شهر اصفهان طی شبانه‌روز گذشته پیدا شد
۱۷ خودرو مسروقه در شهر اصفهان طی شبانه‌روز گذشته پیدا شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از کشف ۲۴ دستگاه وسیله نقلیه شامل ۱۷ خودرو و ۷ موتور سیکلت مسروقه در این شهر طی ۲۴ ساعت اخیر خبرداد.

بزرگترین بازارچه صنایع دستی استان اصفهان افتتاح شد
بزرگترین بازارچه صنایع دستی استان اصفهان افتتاح شد

بزرگترین بازارچه صنایع دستی استان اصفهان با ۶۰ غرفه، همزمان با آغاز نوروز ۱۴۰۳ افتتاح شد و تا ۱۳ فروردین‌ماه، همراه با رویدادهای فرهنگی، میزبان گردشگران خواهد بود.

برقراری ۱۴۸ پرواز فوق العاده نوروزی در فرودگاه اصفهان
برقراری ۱۴۸ پرواز فوق العاده نوروزی در فرودگاه اصفهان

مدیر کل فرودگاههای استان اصفهان از برقراری ۱۴۸ پرواز فوق العاده در ایام نوروز در فرودگاه شهید بهشتی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است