کد خبر : 332628
انتشار : 2025/02/06 - 11:32
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

الحاق ناو پهپادبر «شهید باقری» به نیروی دریایی سپاه

ناو پهپادبر «شهید بهمن باقری» روز پنجشنبه با حضور سردار سرلشکر محمد باقری رییس ستادکل نیرو‌های مسلح و سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آب‌های نیلگون خلیج‌فارس به ناوگان رزمی نیروی دریایی سپاه الحاق شد.

الحاق ناو پهپادبر «شهید باقری» به نیروی دریایی سپاه

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: ناو شهید باقری دارای ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع و مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد و مجهز به آسانسور جا بجایی هواگرد است و ظرفیت حمل ۶۰ پهپاد و ۳۰ شناور موشک‌انداز را دارد که می‌تواند موقعیت ایران را به عنوان یک قدرت فرا منطقه‌ای ارتقا دهد.

این ناو مختص به عملیات پهپادی نیست بلکه قابلیت عملیات بالگردی، استقرار سامانه‌های جنگ الکترونیک و همچنین عملیات پدافندی در ۲ فاز آفندی و پدافندی وجود دارد.

در کنار عملیات پهپادی و بالگردی این ناو به موشک‌های کروز سطح به سطح از خانواده نور تجهیز شده است و سکوی مجزا برای موشک‌های ضد کشتی تخصیص داده شده است.

برد عملیاتی این موشک‌ها بسته به نوع موشک نصب شده از ۷۵۰ کیلومتر تا ۲ هزار کیلومتر متغیر است و قابلیت تهاجمی این کشتی را دوچندان می‌کند.

ناو‌های پهپادبر می‌توانند به عنوان پایگاه‌های شناور برای عملیات پهپادی عمل کنند که می‌تواند شامل ماموریت‌های شناسایی، جمع‌آوری اطلاعات، یا حتی حملات هدفمند باشد.

کشور‌های آمریکا، چین، روسیه و جمهوری اسلامی ایران از جمله کشور‌هایی هستند که از این قابلیت استراتژیک در دریا استقاده کرده‌اند.

برد ناو شهید بهمن باقری نسبت به شناور شهید مهدوی افزایش یافته و از ۱۹ هزار مایل دریایی فراتر رفته است؛ شناور شهید باقری علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز ۱۸۰ متری نیز دارد که هواپیما می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.

شهید بهمن باقری از شهدای شاخص سپاه و قرارگاه نوح نیروی دریایی سپاه است که در فاو و در سال ۱۳۶۷ به مقام شامخ شهادت نائل آمد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش از این نیز ۲ ناو به نام «شهید مهدوی و شهید رودکی» را در قالب رزمی – لجستیکی ساخته و مورد بهره‌برداری قرار داده بود.

اخبار مرتبط:
عربستان مدعی حملات پهپادی به این کشور شد
عربستان مدعی حملات پهپادی به این کشور شد

وزارت دفاع عربستان مدعی شد چند پهپاد را که از عراق به سمت این کشور شلیک شده بودند، رهگیری و منهدم کرده است.

همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد
همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد

رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی با اقدامات و ابزارهایی که در اختیار دارد از ماه پیش ترمز تورم را کشیده و نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد ۱۴۰۵ نصف شده است.

دیوان محاسبات به اختلال سامانه‌های بانکی ورود کرد
دیوان محاسبات به اختلال سامانه‌های بانکی ورود کرد

دیوان محاسبات عدم ارتقای امنیت زیرساخت‌های حیاتی بانک‌ها و نقش موثر آن در بروز اختلالات اخیر را رسیدگی می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است