کد خبر : 332603
انتشار : 2025/02/05 - 20:34
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بخشی از تونل خط ۲ مترو اصفهان فرو ریخت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از ریزش تونل در دست حفاری خط ۲ مترو اصفهان خبرداد.

بخشی از تونل خط ۲ مترو اصفهان فرو ریخت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش اظهار کرد: ساعت ۳:۴۰ دقیقه بامداد امروز حادثه ریزش جزئی در تونل ارتباطی در دست حفاری در مسیر خط ۲ متروی اصفهان در میدان امید واقع در منطقه ۱۴ شهرداری به وقوع پیوست.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: بلافاصله سه تیم امدادی و ایمنی از سازمان آتش نشانی، عوامل فنی شرکت مترو و پلیس راهور به محل اعزام و ضمن ایمن سازی محل و اجرای طرح ترافیکی و کنترل عبور خودروها در جهت رفع خطر از مسیر تونل و محدوده ریزش اقدام کردند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه این ریزش خوشبختانه خسارات جانی نداشت، خاطرنشان کرد: علت این حادثه، جنس خاک و برخورد با توده لایه‌های ماسه‌ای درمسیر تونل ارتباطی ایستگاه دارک تا دپوی ۲ قطار شهری گزارش شده است.

اخبار مرتبط:
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است
وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق دامداری واقع در محور هرند به روستای قهی در شهرستان کوهپایه خبر داد و گفت: این حادثه با اعزام سریع نیروهای امدادی تلفات جانی نداشت.

زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه
زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده‌رود خبر داد و گفت: جریان آب باعبور از مسیر باغبهادران و باغشاد به سد چم‌آسمان رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است