کد خبر : 332603
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - 20:34
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بخشی از تونل خط ۲ مترو اصفهان فرو ریخت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از ریزش تونل در دست حفاری خط ۲ مترو اصفهان خبرداد.

بخشی از تونل خط ۲ مترو اصفهان فرو ریخت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش اظهار کرد: ساعت ۳:۴۰ دقیقه بامداد امروز حادثه ریزش جزئی در تونل ارتباطی در دست حفاری در مسیر خط ۲ متروی اصفهان در میدان امید واقع در منطقه ۱۴ شهرداری به وقوع پیوست.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: بلافاصله سه تیم امدادی و ایمنی از سازمان آتش نشانی، عوامل فنی شرکت مترو و پلیس راهور به محل اعزام و ضمن ایمن سازی محل و اجرای طرح ترافیکی و کنترل عبور خودروها در جهت رفع خطر از مسیر تونل و محدوده ریزش اقدام کردند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه این ریزش خوشبختانه خسارات جانی نداشت، خاطرنشان کرد: علت این حادثه، جنس خاک و برخورد با توده لایه‌های ماسه‌ای درمسیر تونل ارتباطی ایستگاه دارک تا دپوی ۲ قطار شهری گزارش شده است.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود

استاندار اصفهان گفت: با تکمیل پروژه آب دریا و ورود طرح استخراج نمک و فلزات ارزشمند از شورابه به مرحله تعیین‌کننده، اصفهان در آستانه یک انقلاب زیست‌محیطی قرار گرفته است

امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد
امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسنادواملاک کشور گفت:نیاز است خدمات حضوری کاهش یافته ومردم بتوانند سریع‌تر، کم‌هزینه‌تر و با امنیت حقوقی کامل به اسناد و قراردادهای خود دسترسی داشته باشند.

سعیدی: مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه همه دولت‌هاست
سعیدی: مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه همه دولت‌هاست

نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت:مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه درهمه دولت‌ها است؛ قرار بود اول تونل سوم کوهرنگ و بهشت‌آباد اجرا شود و بعد بارگذاری، اما برعکس اتفاق افتاد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است