کد خبر : 331664
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۱ - 18:43
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

استاندار: تا پای جان برای حل مشکلات اصفهان می‌ایستم

استاندار اصفهان گفت: تلاش حداکثری و ایستادگی تا پای جان برای حل مشکلات، قدرت ما است.

استاندار: تا پای جان برای حل مشکلات اصفهان می‌ایستم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی‌نژاد ظهر پنجشنبه در آئین اختتامیه نخستین دوره جایزه ملی استاد فرشچیان در حوزه محیط‌زیست، اظهار کرد: در سه ماه گذشته که در مدیریت استان اصفهان مشغول به کار شدم شرایط دشواری حاکم بوده است؛ علی‌رغم این موضوع سعی کردیم که با جمعیت‌های مختلف از جمله دوست‌داران محیط‌زیست جلساتی برگزار کنیم.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به برخی چالش‌های موجود در استان عنوان کرد: در دهه گذشته مسائل مختلفی در استان وجود داشته که دغدغه همیشگی ما بوده و اکنون بر میزان برخی از آنها در حوزه‌های مختلف، افزوده شده است.

استاندار اصفهان ادامه داد: علی‌رغم همه این موضوعات، آنچه از سایر مشکلات موجود در استان مهم‌تر است فرونشست امید، نشاط، شادابی و اعتماد است که باید از آن جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه در همان ابتدای حضور خود فقط قول دادم که تا پای جان برای نجات اصفهان بایستم، گفت: ماجرای رشادت ۲۸ مرد روستای دره‌بید در دوران دفاع‌مقدس که توسط شهید آوینی به راز ماندگاری اسلام از آن یاد می‌شود، مصداق بارز ایستادن تا پای جان است.

جمالی‌نژاد ادامه داد: قدرت ما همین است که اینگونه برای استان اصفهان کار کنیم؛ هنرمندان نیز با نام خود برای حفظ آبروی این استان که سرزمینی با مکتب و ریشه اصیل است، تلاش می‌کنند.

وی با تأکید بر ایجاد وفاق برای رفع مشکلات تصریح کرد: همه باید با یکدیگر هم‌قسم شویم و برای اعتلای استان خود تلاش کنیم؛ در این راستا باید هرچه در دست داریم را برای ساختن این استان به میدان بیاوریم.

اخبار مرتبط:
عملیات مرمت آرایه‌های کاشی‌کاری مسجد جامع اصفهان آغاز شد
عملیات مرمت آرایه‌های کاشی‌کاری مسجد جامع اصفهان آغاز شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از آغاز عملیات مرمت آرایه‌های کاشی‌کاری گنبد مسجد جامع عباسی خبرداد.

استاندار اصفهان: قوه قضائیه در نگاه شهید بهشتی پناهگاه مردم است
استاندار اصفهان: قوه قضائیه در نگاه شهید بهشتی پناهگاه مردم است

استاندار اصفهان گفت: عدالت به سبک بهشتی یعنی اینکه با مردم مهربان بوده و با ظلم باید بی‌ملاحظه بود همچنین قوه قضائیه در نگاه شهید بهشتی پناهگاه مردم است.

اعتبارات ویژه‌ای برای حل بحران آب و فاضلاب اصفهان اختصاص می‌یابد
اعتبارات ویژه‌ای برای حل بحران آب و فاضلاب اصفهان اختصاص می‌یابد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از اختصاص اعتبارات ملی به پروژه‌های حیاتی آب و فاضلاب استان اصفهان خبر داد و تأکید کرد: نایین به عنوان منطقه بحرانی در اولویت جهاد آبرسانی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است