کد خبر : 331056
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۰۷ - 15:19
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

انتقاد روزنامه نزدیک به سپاه از تجمع کفن‌پوشان علیه ظریف؛ فایده که ندارد، ضرر هم دارد

روزنامه جوان با اشاره به مخالفت برخی از نمایندگان با انتصاب ظریف و موضع قالیباف در این باره، نوشته: تعلل دیوان عدالت اداری در این زمینه مشکلات را پیچیده‌تر می‌کند.

انتقاد روزنامه نزدیک به سپاه از تجمع کفن‌پوشان علیه ظریف؛ فایده که ندارد، ضرر هم دارد

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه جوان که یکی از مخالفان سفت و سخت ادامه کار محمدجواد ظریف در جایگاه معاونت راهبردی است، در شماره امروز خود ضمن هجمه به ظریف، از برخی رویکرد‌های تندرو‌ها مثل برگزاری تجمع کفن پوشان انتقاد می‌کند.

این روزنامه اصولگرا در ادامه با اشاره به اینکه «جمعی که دقیقاً مشخص نیست چه کسانی هستند و هویت سیاسی آنها چیست، فراخوان‌های مجازی برای تجمع کفن‌پوش در میدان پاستور (مقابل نهاد ریاست جمهوری) می‌دهند تا با سیاست‌های دولت در موضوع مذاکره با غرب و مواضع ظریف و تلاش برای پیوستن ایران به FATF مخالفت کرده باشند» نوشته: «این تجمعات البته فایده که ندارد، چون دولت اعتنایی به آنها ندارد، اما سراسر ضرر است، چون بهانه دست حامیان دولت می‌دهد تا هر مخالفی را از همین جمع بدانند و دنبال سرکوب او باشند. ضمن آنکه باعث می‌شود حاکمیت قانون در جامعه تضعیف شود و هر کس با داد و فریاد دنبال به کرسی نشاندن حرف خود باشد.»

اخبار مرتبط:
چه کسی «گفت‌وگوی تمدن‌ها» را از تقویم ایران حذف کرد؟
چه کسی «گفت‌وگوی تمدن‌ها» را از تقویم ایران حذف کرد؟

در دولت هفتم در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران روز ۳۰ شهریور «روز گفتگوی تمدن‌ها» نامگذاری شد. سید محمد خاتمی، رئیس‌جمهور دولت‌های هفتم و هشتم، در نخستین سفر خود به ایالات متحده به منظور سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، پیشنهاد «گفتگوی تمدن‌ها» را مقابل «برخورد تمدن‌ها» مطرح کرد. این پیشنهاد با استقبال اعضای سازمان ملل روبه‌رو شد.

مهدی کروبی در دیدار عارف معاون اول رئیس‌جمهور: بی توجهی دولت به شعارهای زمان انتخابات، موجب ناامیدی مردم می‌شود
مهدی کروبی در دیدار عارف معاون اول رئیس‌جمهور: بی توجهی دولت به شعارهای زمان انتخابات، موجب ناامیدی مردم می‌شود

مهدی کروبی در دیدار محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور با آرزوی موفقیت برای دولت چهاردهم گفت: انتظار مردم عمل به شعارهای داده شده در مناظرات زمان انتخابات است و بی توجهی و عدم قاطعیت در عدم اجرای آن موجب نا امیدی و سرخوردگی کسانی خواهد شد که در انتخابات شرکت و فعالیت کردند.

۷۰ نماینده مجلس در نامه ای به شورای عالی امنیت ملی و روسای سه قوه خواستار ساخت سلاح هسته ای شدند
۷۰ نماینده مجلس در نامه ای به شورای عالی امنیت ملی و روسای سه قوه خواستار ساخت سلاح هسته ای شدند

در بخشی از نامه ۷۰ نماینده مجلس به شورای عالی امنیت ملی و روسای سه قوه مطرح شد: فتوای رهبر معظم انقلاب مبنی بر ممنوعیت تولید سلاح هسته‌ای، در حالی صادر شد که غرب توان کنترل حداقلی رژیم صهیونیستی را داشت، اما تفاوت شرایط در فقه امامیه، موجب تغییر حکم خواهد شد/ درخواست داریم که در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی تجدید نظر گردد، زیرا ساخت و نگهداری سلاح هسته‌ای نسبت به استفاده از آن، بحث دیگری است

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است