کد خبر : 330561
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ - 18:23
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

آلاینده‌ها به هوای اصفهان باز می‌گردند؛ تداوم روند افزایشی دما

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از خروج امواج ناپایدار از استان و بازگشت آلاینده‌های جوی به هوای مناطق مرکزی و صنعتی طی پایان هفته خبرداد.

آلاینده‌ها به هوای اصفهان باز می‌گردند؛ تداوم روند افزایشی دما

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی اظهار کرد: با خروج امواج ناپایدار از عصر امروز سه شنبه، جوی پایدار را طی روز چهار شنبه در سطح استان اصفهان انتظار داریم.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: فردا و روز پنجشنبه در مناطق مرکزی و صنعتی استان، غبار محلی و افزایش آلاینده‌ها پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان خاطرنشان کرد: از روز پنجشنبه مجدد با گذر امواج ضعیف به تدریج رشد ابر و وقوع ناپایداری‌های محلی و ضعیف را تا اوایل هفته پیش رو شاهد خواهیم بود.

امینی با بیان اینکه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان کماکان بین یک تا ۲ درجه سلسیوس افزایش دارد، افزود: بویین میاندشت با کمینه دمای ۱۱ درجه سلسیوس زیر صفر و چوپانان با بیشینه دمای ۱۴ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان خواهند بود.

وی اضافه کرد: بیشینه دمای کلانشهر اصفهان نیز در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۲ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به یک درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد.

به گفته رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان، بیشترین میانگین بارشی شبانه روز گذشته تا صبح امروز سه‌شنبه در ایستگاه سینوپتیک شهر داران با یک میلیمتر بوده است.

اخبار مرتبط:
آموزش مبتنی بر هوش مصنوعی شکاف آموزشی ناشی از تعطیلی مدارس را جبران می‌کند
آموزش مبتنی بر هوش مصنوعی شکاف آموزشی ناشی از تعطیلی مدارس را جبران می‌کند

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: آموزش مبتنی بر هوش مصنوعی، شکاف آموزشی حاصل از تعطیلی را می‌تواند جبران کند.

همکاری سازمان انرژی اتمی با استانداری اصفهان در کاهش چالش‌ها تاثیرگذار است
همکاری سازمان انرژی اتمی با استانداری اصفهان در کاهش چالش‌ها تاثیرگذار است

استاندار اصفهان بر لزوم همکاری سازمان انرژی اتمی با مدیریت استان در راستای رفع مشکلات و افزایش امیدآفرینی تأکید کرد.

بزرگترین مرکز تست سقوط هسته‌ای در اصفهان افتتاح شد
بزرگترین مرکز تست سقوط هسته‌ای در اصفهان افتتاح شد

رئیس سازمان انرژی اتمی کشور گفت: بزرگترین مرکز تست سقوط کشور در اصفهان به‌عنوان یک قطب در امور هسته‌ای به بهره‌برداری رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است