کد خبر : 330137
انتشار : 2025/01/19 - 13:34
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

اجرای آتش‌بس در غزه آغاز شد

وزارت امور خارجه قطر از اجرایی‌شدن توافق آتش‌بس در غزه خبر داد.

اجرای آتش‌بس در غزه آغاز شد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: پس از نقض‌های مکرر آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی در غزه، وزارت امور خارجه قطر روز یکشنبه اعلام کرد توافق آتش‌بس وارد فاز اجرایی شده است.

پیش از این قرار بود آتش‌بس در ساعت ۸:۳۰ صبح به وقت محلی اجرا شود اما رژیم صهیونیستی به حملات خود به غزه ادامه داد که در پی آن تاکنون ۱۳ نفر شهید و ۳۰ نفر مجروح شده‌اند.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرد توافق آتش‌بس در غزه ساعت ۹:۴۵ به وقت گرینویچ (۱۲:۴۵ تهران) اجرایی شده است.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد ارتش این رژیم دستور آتش‌بس در غزه را دریافت کرد.

این اقدام بعد از آن صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی اسامی سه اسیری را که قرار است حماس امروز در چارچوب تبادل اسرا آزاد کند، دریافت کرد.

پیش از این «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس گفت: در چارچوب معامله طوفان الاقصی برای تبادل اسرا گردان‌های القسام تصمیم گرفت امروز سه اسیر صهیونیست را آزاد کند که اسامی آن‌ها به این شرح است: رومی جونین ۲۴ ساله، میلی دماری ۲۸ ساله و دورون اشتاینباخر ۳۱ ساله.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داده بود: حماس اسامی سه اسیر زن اسرائیلی را که باید امروز آزاد شوند به میانجیگران تحویل داد.

دفتر نتانیاهو اعلام کرده تبادل اسرا قرار است پس از ساعت ۱۴ به وقت گرینویچ آغاز شود و این سه اسیر اسرائیلی آزاد شوند.

تل‌آویو همچنین گفته قرار است چهار اسیر زنده دیگر در طی هفت روز آینده آزاد شوند.

وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد اسامی سه اسیر که قرار است امروز آزاد شوند، به طرف اسرائیلی تحویل داده شده است.

دوحه می‌گوید یکی از اسرا تابعیت رومانیایی و دیگری تابعیت انگلیسی دارد.

اخبار مرتبط:
ادعای جدید درباره توافق ایران و آمریکا تکذیب شد
ادعای جدید درباره توافق ایران و آمریکا تکذیب شد

خبر منتشر شده به نقل از آکسیوس در مورد طرح جدید بین ایران و آمریکا صحیح نیست.

لایحه یک فوریتی مقابله با جنایات بین‌المللی در دستور کار مجلس قرار گرفت
لایحه یک فوریتی مقابله با جنایات بین‌المللی در دستور کار مجلس قرار گرفت

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، از تشکیل جلسات صحن علنی مجلس در روزهای این هفته و جزئیات آن خبر داد.

فارن پالیسی: حمله زمینی تمام عیار به ایران بعید است
فارن پالیسی: حمله زمینی تمام عیار به ایران بعید است

سرهنگ بازنشسته تفنگداران دریایی، مارک کنسیان، که مشاور ارشد در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی (CSIS) است، گفت احتمال عملیات زمینی آمریکا در سرزمین اصلی ایران را «تقریباً صفر» می‌داند و انجام چنین اقدامی را «فوق‌العاده پرریسک» توصیف کرد؛ به‌ویژه با توجه به اینکه تهران نیروهای زمینی‌ای در حدود یک میلیون نفر در اختیار دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است