کد خبر : 329997
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۹ - 18:56
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روسیه از ایران خواسته به FATF بپیوندد

روزنامه اینترنتی فراز نوشت: براساس اطلاعات رسیده در مذاکرات ماه‌های اخیر با ایران در مورد «توافق جامع راهبردی» خواستار پیوستن ایران به FATF شده است. براساس این اطلاعات، مسکو در این مذاکرات، اصرار ویژه‌ای داشته که ایران الزامات FATF را بپذیرد و در توافق جامع راهبردی به آن اشاره شود.

روسیه از ایران خواسته به FATF بپیوندد

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه اینترنتی فراز نوشت: روس‌ها از ایران خواسته‌اند که به FATF بپیوندد. براساس اطلاعات رسیده به خبرنگار «فراز»، روسیه در مذاکرات ماه‌های اخیر با ایران در مورد «توافق جامع راهبردی» خواستار پیوستن ایران به FATF شده است.

براساس این اطلاعات، مسکو در این مذاکرات، اصرار ویژه‌ای داشته که ایران الزامات FATF را بپذیرد و در توافق جامع راهبردی به آن اشاره شود.
برخی دیگر اخبار رسیده به «فراز» نیز حاکی از آن است که در اجلاس اخیر بریکس، پوتین از اعضای این سازمان خواسته که به روسیه کمک کنند تا مانع ورود این کشور به لیست سیاه FATF شوند. این یعنی حتی روس‌ها نیز از واردشدن به لیست کشور‌های پرریسک یا همان لیست سیاه واهمه دارند.
باید دید واکنش مخالفان FATF که علاقه‌ی ویژه‌ای به روسیه دارند، چه واکنشی به این خواسته‌ی مسکو خواهند داشت و آیا این‌بار بنا به خواست این کشور، از موضع خود در برابر FATF کوتاه می‌آیند یا این‌بار، علیه روسیه موضع خواهند گرفت؟
چین نیز خواستار پیوستن ایران به FATF است
این درحالی‌ست که سابق بر این، چین نیز از برخی مقامات ایرانی خواسته بود تا با پیوستن به FATF موانع تجارت ایران با این کشور به حداقل برسد. پیش از این نیز مسئولان دولت یازدهم و دوازدهم بار‌ها درباره پیامد‌های منفی قرار گرفتن در فهرست سیاه FATF هشدار داده بودند. علی مطهری نماینده پیشین مجلس نیز در همین زمینه گفته بود: «فتار برخی مخالفان این لوایح سیاسی است. برخی افراد و نهاد‌ها نیز منافع اقتصادی در این قضیه دارند. اگر دولت دست خود این افراد بود مطمئن باشید هم برجام اجرا شده بود و ما به اینجا نمی‌رسیدیم و هم ماه‌ها بود که مشکل FATF حل شده بود و حتی معتقدم که رابطه با آمریکا هم برقرار شده بود. ولی، چون کار دست خودشان نیست نمی‌خواهند پیشرفت‌ها و گشایش معیشت مردم به نام رقیب‌شان ثبت شود.»
اکنون نگاه‌های بسیاری به مجمع تشخیص مصلحت دوخته شده که بار دیگر به درخواست دولت و با موافقت رهبری بررسی دو لایحه باقی FATF یعنی پالرمو (مبارزه با جرایم سازمان‌ یافته فرامالی) و CFT (مبارزه با تامین مالی تروریسم) را در دستور کار قرار داده‌اند. این دو لایحه نزدیک به پنج سال است که در مجمع تشخیص بلاتکلیف مانده‌اند و در انتظار تصمیم‌گیری مانده‌اند.
اخبار مرتبط:
زیدآبادی پاسخ مجری جنجالی صداوسیما را داد
زیدآبادی پاسخ مجری جنجالی صداوسیما را داد

احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با انتشار متنی در کانال تلگرامی خود با عنوان «انگار ملک شخصی است!» به احساس مالکیت برخی در صداوسیما تاخته است.

ماجرای خبرساز انفجار در فرودگاه مهرآباد
ماجرای خبرساز انفجار در فرودگاه مهرآباد

انفجار در فرودگاه مهرآباد تکذیب شد.

عارف: دشمن فکر می‌کرد پس از حمله به کشورمان، مَردم علیه نظام اقدام خواهند کرد
عارف: دشمن فکر می‌کرد پس از حمله به کشورمان، مَردم علیه نظام اقدام خواهند کرد

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه هیچ اختلافی میان میدان و دیپلماسی وجود ندارد، گفت: ممکن است اختلاف‌نظرهایی در فرایند تصمیم‌گیری وجود داشته باشد ولی وقتی تصمیمی نهایی و تصویب شد، دیگر اختلاف‌ها پایان می‌یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است