کد خبر : 329827
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - 12:46
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

محکومیت سنگین ۲ پسر در ماجرای سقوط مرگبار خواهران دوقلو از برج ۱۹ طبقه حکیمیه

دو پسر جوان وقتی از اتهام دخالت در سقوط مرگبار دو خواهر نوجوان از برج ۱۹ طبقه تبرئه شدند، قضات آنها را به اتهام ارتباط پنهانی به ۹۹ ضربه شلاق و یک سال تبعید محکوم کردند.

محکومیت سنگین ۲ پسر در ماجرای سقوط مرگبار خواهران دوقلو از برج ۱۹ طبقه حکیمیه

به گزارش سایت خبری مدارا: رکنا نوشت: تیرماه امسال بود که گزارش سقوط مرگبار ۲ خواهر نوجوان از بام برج ۱۹ طبقه‌ای در شهرک شهید بهشتی حکیمیه تهران به پلیس اعلام شد. پس از حضور مأموران و بررسی‌های اولیه، اجساد به پزشکی قانونی منتقل شد. در تحقیقات اولیه مشخص شد که دو قربانی به همراه مادرشان در طبقه نهم همان برج ساکن بودند.
در ادامه پدر و مادر دو خواهر از دو پسر جوان شکایت کردند.

مادر قربانیان در توضیح ماجرا به مأموران گفت: وقتی این حادثه رخ داد، ما دوربین‌های مداربسته یکی از مغازه‌های اطراف خانه‌مان را بازبینی کردیم و متوجه شدیم همان روز ۲ پسر جوان دخترانمان را سوار ماشین‌شان کردند و از محل دور شدند. من فکر می‌کنم آنها بعد از سوار کردن ۲ دخترم آنها را ربوده و بعد هم کشته‌اند و اجسادشان را نیمه شب از پشت‌بام به پایین انداخته‌اند تا وانمود کنند آنها خودکشی کرده‌اند.

ما نمی‌دانستیم قصد خودکشی دارند

با این اظهارات، دو پسر ۱۸ و ۱۹ساله شناسایی و بازداشت شدند، اما در بازجویی‌ها منکر دخالت در مرگ دو خواهر شده و گفتند: چند ماه قبل با این دو خواهر دوقلو در اینستاگرام آشنا شدیم. بعد از مدتی فهمیدیم که آنها با مادرشان زندگی می‌کنند. با اینکه وضعیت مالی خوبی نداشتند، اما هر دو به گل و الکل اعتیاد داشتند. آنها ادعا می‌کردند پدرشان آنها را اذیت می‌کرد و رابطه خوبی هم با مادرشان نداشتند.

آنها ادامه دادند: عصر روز حادثه ما با هم قرار داشتیم و به دنبال‌شان رفتیم و چند ساعتی باهم به گردش رفته و بعد هم آنها را در نزدیکی خانه‌شان پیاده کردیم. باور کنید نه می‌دانستیم آنها قصد خودکشی دارند، نه حتی با ما در این باره حرفی زده بودند. اگر به ما گفته بودند منصرف‌شان می‌کردیم.

سابقه خودکشی در محل سکونت

پس از آن مأموران به سراغ سرایدار برج رفتند و او به مأموران گفت: ۲ خواهر چند ماه قبل هم قصد داشتند خودکشی کنند، اما وقتی متوجه شدم به پشت‌بام رفته‌اند، خودم را به آنجا رساندم و مانع‌شان شدم.

صدور قرار منع تعقیب برای پسران جوان

با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۴ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد و قضات پس از اظهارات اولیای دم و متهمان و بر اساس مستندات پرونده اعلام کردند که حادثه خودکشی بوده است و برای دو پسر جوان قرار منع تعقیب صادر شد.

اما پدر و مادر دو قربانی به این قرار اعتراض کردند. پس از آن پرونده برای رسیدگی به اتهام رابطه نامشروع متهمان به صورت غیرعلنی برگزار شد.

شلاق و تبعید به خاطر رابطه نامشروع

در این جلسه که پشت درهای بسته و غیرعلنی برگزار شد، دو پسر جوان با رد اتهام رابطه نامشروع به قضات گفتند: مدت زمان آشنایی ما خیلی کوتاه بود. می‌دانستیم آنها به مواد مخدر اعتیاد دارند. ما فقط چند بار برای تفریح با آنها بیرون رفتیم و اتهام رابطه نامشروع را قبول نداریم.

با پایان دفاعیات دو پسر جوان، قضات هریک از متهمان را به خاطر رابطه پنهانی با دو خواهر به ۹۹ ضربه شلاق و یک سال تبعید به منطقه‌ای بد آب و هوا محکوم کردند.

اخبار مرتبط:
خبرگزاری فارس: اعضای گروه سازمان‌یافتۀ تهیۀ عکس و ویدیو از یک خانم نیمه‌عریان بازداشت شدند
خبرگزاری فارس: اعضای گروه سازمان‌یافتۀ تهیۀ عکس و ویدیو از یک خانم نیمه‌عریان بازداشت شدند

فارس نوشت: ظهر امروز در اقدامی سازمان‌یافته و از پیش برنامه‌ریزی شده یک خانم در یکی از خیابان‌های تهران به حالت بسیار زننده از ماشین شخصی خود پیاده شد و پس از طی مسافتی کوتاه با برداشتن لباس‌های خود از صندلی عقب ماشین و پوشیدن مجدد آن‌ها از صحنه گریخت. در پی این اقدام و تحقیقات به عمل آمده مشخص شد فرد مورد اشاره از اعضای یک باند سازمان‌یافته میدانی ۴ نفره در تهران بوده است که سه نفر دیگر همراه او، هنگام قدم زدنش در حالت نیمه عریان در خیابان در حال تهیه فیلم و عکس از وی بوده‌اند.با تحقیقات میدانی به عمل آمده هر ۴ نفر اعضای این باند سازماندهی شده شناسایی و ساعتی پیش بازداشت شدند.

پاسخ چمران به فرمانداری تهران: محدودیت پیشنهاد شده برای تردد پلاک شهرستان‌ها در تهران قانونی است / مخلوط شدن انتخابات مجلس و شورا درست نیست
پاسخ چمران به فرمانداری تهران: محدودیت پیشنهاد شده برای تردد پلاک شهرستان‌ها در تهران قانونی است / مخلوط شدن انتخابات مجلس و شورا درست نیست

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: پرداخت عوارض برای خودرو‌های پلاک شهرستان به محدوده مرکزی شهر مربوط است.

واکنش چمران به حواشی تشکیلات میلیاردی در شهرداری تهران برای تبلیغات: رقم بودجه شرکت‌ها باید در شورا تصویب شود
واکنش چمران به حواشی تشکیلات میلیاردی در شهرداری تهران برای تبلیغات: رقم بودجه شرکت‌ها باید در شورا تصویب شود

مهدی چمران، رییس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسش خبرنگاران در مورد سازوکار فعالیت شرکت پیام‌رسا با بیان اینکه رقم بودجه شرکت‌ها باید در شورا تصویب شود، گفت: روابط عمومی تشکیلات خوبی دارد و کار خود را انجام می‌دهد. به کار نیاز هست، اما به تشکیلات نیازی نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است