کد خبر : 329753
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - 10:26
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

۳۰ درصد آمبولانس‌های استان اصفهان فرسوده است

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، گفت: ۳۰ درصد از آمبولانس‌های موجود در استان فرسوده و نیاز به تعمیر یا جایگزینی دارد.

۳۰ درصد آمبولانس‌های استان اصفهان فرسوده است

یه گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن زمانی اظهار کرد: شهرستان اردستان به لحاظ امکانات، سرویس دهی و پرسنل که نیاز اورژانس ۱۱۵ باشد از سطح متوسط به سمت مطلوب قرار دارد، ولی یک مقدار دغدغه مندی در بخش‌های دیگر وجود دارد که باید بررسی شود.

به نوشته ایسنا؛ وی با بیان اینکه استفاده از بالگرد و پدهوایی یکی از نیازهای شهر اردستان است که امروز بازدیدی از مکانی که در نظر گرفته شده انجام خواهیم داد تا هر چه زودتر عملیات ساخت آن انجام شود، افزود: با توجه به اینکه شهرستان اردستان کنار محور ترانزیت شمال به جنوب کشور قرار دارد و در شعاع زیر ۱۵۰ کیلومتر پرواز قرار دارد، ساخت پدهوایی یکی از الزمات اورژانس اردستان خواهد بود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به وضعیت ناوگان آمبولانس استان اصفهان، گفت: وضعیت آمبولانس‌های فعلی استان اصفهان نسبت به سرانه کشوری با سطح متوسط روبه بالا قرار دارد، ولی بازهم حدود ۳۰ درصد از آمبولانس‌های استان فرسوده است که نیاز به تعمیر یا جایگزین دارد.

زمانی تصریح کرد: به ازای هر پایگاه اورژانس باید یک آمبولانس اختصاص گیرد که کمبودی در این بخش نداریم ولی به لحاظ استهلاک خودرویی حدود ۵۵ آمبولانس استان از چرخه خدمات خارج هستند که نیاز فوری برای جایگزین آنها داریم. تا پایان امسال ۱۷ مورد را جایگزین خواهیم کرد و مابقی آن را تا پایان شهریورماه سال آینده جایگزین خواهیم کرد.

زمان رسیدن اورژانس به صحنه استاندار نیست

وی در خصوص زمان رسیدن نیروهای اورژانس به محل حادثه گفت: زمان رسیدن به صحنه به شش فاکتور عمده نیاز دارد که یکی از آنها اورژانس است. اگر تمامی موارد در حد استاندار باشد زمان رسیدن نیروهای اورژانس در ماموریت‌های جاده‌ای باید کمتر از ۱۴ دقیقه و در ماموریت‌های شهری کمتر از ۱۰ دقیقه باشد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان کرد: زمان خروج و پاسخگویی نیروهای اورژانس کاملا استاندارد است، ولی رسیدن به صحنه دو علت دارد که باعث شده در استان اصفهان از حد استاندارد پایین‌تر باشد. البته در مقایسه با سرانه کشوری در این بخش استان اصفهان در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

زمانی با بیان اینکه ماموریت‌های اورژانس شامل مأموریت‌های جاده‌ای و غیرجاده‌ای است، گفت: اکنون بیشترین ماموریت‌های اورژانس به غیر از موارد همیشگی مانند بیماری‌های داخلی و جراحی و حوادث جاده‌ای، مصمومیت با گاز منوکسید کربن است که علیرغم همه هشدارها و توصیه‌هایی که انجام شده بازهم آمار مبتلایان زیاد است و باعث نگرانی شده ‌که در موارد فوتی و مراجعه کننده بیش از حد هم داشتیم.

اخبار مرتبط:
ایستگاه‌های پایش کیفیت هوای اصفهان با تجهیزات پیشرفته ارتقا یافت
ایستگاه‌های پایش کیفیت هوای اصفهان با تجهیزات پیشرفته ارتقا یافت

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: آنالایزرهای فعال آلاینده‌ها در ۱۳ ایستگاه سنجش کیفیت هوا در کلانشهر اصفهان به ۴۸ دستگاه افزایش یافته است.

توقیف موتور سیکلت ۸ میلیاردی قاچاق در اصفهان
توقیف موتور سیکلت ۸ میلیاردی قاچاق در اصفهان

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از توقیف یک دستگاه موتور سیکلت قاچاق به ارزش ۸ میلیارد ریال توسط مأموران انتظامی این فرماندهی خبر داد.

احتمال بارش پراکنده در مناطقی از اصفهان؛ گرما و گردوغبار ادامه دارد
احتمال بارش پراکنده در مناطقی از اصفهان؛ گرما و گردوغبار ادامه دارد

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از احتمال وقوع ناپایداری جوی در مناطقی از استان به صورت وزش باد و رگبار پراکنده از روز جمعه تا اوایل هفته پیش رو خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است