کد خبر : 329433
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۴ - 14:33
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

مهدی آشتیانی مدیرعامل دخانیات برکنار شد

مهدی آشتیانی بدون سابقه مدیریتی در هیچ بنگاه صنعتی و اقتصادی، از هفتم اسفند سال 1401 با دستور صولت مرتضوی وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر صندلی شرکت دخانیات تکیه زد.  

مهدی آشتیانی مدیرعامل دخانیات برکنار شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بولتن نیوز نوشت: در این دوره، قرارداد کارگران از یک ساله، به سه ماهه و شش ماهه تغییر کرد و آشتیانی بسیاری از کارگران را به بهانه اتمام قرارداد، اخراج کرد.

در این مدت شرکت دخانیات با حاشیه های دیگر هم روبرو بود از جمله اعتراض، تجمع و تحصن کارگران به دلیل قطع رفاهیات، فروش املاک دخانیات، کاهش تولید، از دست رفتن سهم بازار، کاهش اضافه کاری کارگران و سخت شدن معیشت کارگران این شرکت.

اما آشتیانی مدیرعامل شرکت دخانیات ایران در واکنش به اعتراض کارگران مبنی بر حقوق پایین و حذف رفاهیات و مشکلات معیشتی آنان، گفته بود «پول نداریم و کارگران می توانند در اسنپ کار کنند».

مشکلات معیشتی پرسنل بزرگترین بنگاه اقتصادی کشور، حتی باعث خودکشی یک کارگر در ماه گذشته در داخل ستاد شرکت دخانیات شد.

افتتاح ۱۲ بار یک خط تولید سیگار در شرکت دخانیات از دیگر حاشیه های دوره مدیریت آشتیانی بود که این حرکت نمایشی موجب انتقاد تند علی بابائی کارنامی نماینده ساری و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس و همچنین رئیس فراکسیون کارگری مجلس شد.

اقدامات آشتیانی باعث اعتراض نمایندگان مجلس هم شده بود و نمایندگان وی را ضعیف ترین مدیرعامل دخانیات توصیف کردند.

از امروز امیر اسکندری مدیرعامل این شرکت شد.

اخبار مرتبط:
چمران: مدیران شرکت گاز برای ارائه توضیحات به شورای شهر می‌آیند
چمران: مدیران شرکت گاز برای ارائه توضیحات به شورای شهر می‌آیند

رئیس شورای شهر تهران: از مدیران شرکت گاز دعوت خواهیم کرد که در مورد حوادث پیش آمده در ایام اخیر گزارش دهد

اختلال جی‌پی‌اس این تصویر عجیب را به وجود آورد
اختلال جی‌پی‌اس این تصویر عجیب را به وجود آورد

تصویری از نقشه اپلیکیشن یک تاکسی اینترنتی طی روزهای اخیر در فضای مجازی پربازدید شده است.

نرخ بلیت پروازهای اربعین اعلام شد
نرخ بلیت پروازهای اربعین اعلام شد

وزیر راه و شهرسازی از تعیین قیمت ۱۳ و ۱۵ میلیون تومانی برای پروازهای اربعین از مبدا تهران و فرودگاه‌های غرب و مشهد و فرودگاه‌های شرق کشور خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است