کد خبر : 328598
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ - 18:51
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سخنگوی دولت: پایتخت جدید، قطعا جنوب و منطقه مکران است/ استان تهران به جهت افزایش جمعیت، نگرانی‌هایی از منظر ظرفیت‌های زیستی مثل آب دارد

مهاجرانی درباره انتقال پایتخت، گفت: موضوع انتقال پایتخت موضوع جدیدی نیست بلکه بیش از سه دهه است که راجع به انتقال پایتخت صحبت می‌شود. ظرفیت‌های زیستی هر منطقه نشان میدهد که چقدر می شود روی این منطقه برای گسترش فعالیت‌ها تمرکز کرد. به هر حال استان تهران به جهت افزایش جمعیت، نگرانی هایی از منظر ظرفیت های زیستی مثل آب دارد و سالهاست شما بیلبورد تهران شهر حساس به آب را دیده اید.

سخنگوی دولت: پایتخت جدید، قطعا جنوب و منطقه مکران است/ استان تهران به جهت افزایش جمعیت، نگرانی‌هایی  از منظر ظرفیت‌های زیستی مثل آب دارد

به گزارش سایت خبری مدارا: فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت گفت: پایتخت جدید قطعا جنوب و منطقه مکران است که این موضوع در حال کار است.

مهاجرانی درباره انتقال پایتخت، گفت: موضوع انتقال پایتخت موضوع جدیدی نیست بلکه بیش از سه دهه است که راجع به انتقال پایتخت صحبت می‌شود. ظرفیت‌های زیستی هر منطقه نشان میدهد که چقدر می‌شود روی این منطقه برای گسترش فعالیت‌ها تمرکز کرد. به هر حال استان تهران به جهت افزایش جمعیت، نگرانی‌هایی  از منظر ظرفیت‌های زیستی مثل آب دارد و سالهاست شما بیلبورد تهران شهر حساس به آب را دیده اید.

به نوشته ایسنا، وی درباره مطرح شدن انتقال پایتخت به مکران ادامه داد: دو شورا هم تشکیل شده است. یک شورا که مشکلات پایتخت را بررسی می‌کند و شورایی هم درباره اقتصاد دریامحور کار می‌کند. البته به ظرفیت‌هایی در منطقه مکران نیاز هست به همین جهت ما از همین جا اعلام می‌کنیم که از همه دانشگاهیان، نخبگان و خبرگان اعم از نیرو‌های مهندسی یا جامعه شناسی یا اقتصاددانان کمک می‌گیریم.

سخنگوی دولت ادامه داد: فعلا در واقع داریم درباره  این مساله کار می‌کنیم تا  بتوانیم موضوع را به سمتی ببریم که بهترین اثربخشی را داشته باشه، اما موضوع انقدر فوری نیست. اما همانطور که عرض کردم پایتخت جدید، قطعا جنوب و منطقه مکران است.

اخبار مرتبط:
یادداشت مشترک آیت‌الله محقق داماد و محمد درویش‌زاده؛ از جهل مقدس تا تسلیح حقوقی دشمن / هیچ دشمنی خطرناک‌تر از جهل و تعصب نیست
یادداشت مشترک آیت‌الله محقق داماد و محمد درویش‌زاده؛ از جهل مقدس تا تسلیح حقوقی دشمن / هیچ دشمنی خطرناک‌تر از جهل و تعصب نیست

سیدمصطفی محقق داماد و محمد درویش‌زاده در مقاله ای مشترک به بررسی پدیده‌ای به نام “جهل مقدس” پرداخته اند که چگونه برخی اظهارات، اقدامات و سیاست‌گذاری‌های داخلی ناخواسته منجر به «تسلیح حقوقی دشمن» (به‌ویژه رژیم صهیونیستی و آمریکا) شده و مستندات حقوقی برای تجاوزات آنها فراهم کرده است. آن ها معتقدند این تسلیح حقوقی، که ماهیتی نرم و نامشهود دارد، خطرناک‌تر از کمک تسلیحاتی سخت‌افزاری است و ناشی از برداشت‌های جاهلانه از جهان معاصر و عدم شناخت سازوکارهای نظام سلطه جهانی است.

عراقچی: موشک‌های ما سایت‌های مخفی اسرائیل را با خاک یکسان کردند
عراقچی: موشک‌های ما سایت‌های مخفی اسرائیل را با خاک یکسان کردند

سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران نوشت: نتانیاهو نزدیک به دو سال پیش وعده پیروزی در غزه را داد. نتیجه چه بود؟ یک باتلاق نظامی، روبه‌رو شدن با حکم بازداشت بین‌المللی به اتهام جنایات جنگی، و ۲۰۰ هزار نیروی جدید برای حماس.

روزنامه اصولگرا: در دور جدید مذاکرات، دیگر عمانی‌ها واسطه نخواهند بود؛ نروژ یا چین این مسئولیت را بر عهده خواهند داشت
روزنامه اصولگرا: در دور جدید مذاکرات، دیگر عمانی‌ها واسطه نخواهند بود؛ نروژ یا چین این مسئولیت را بر عهده خواهند داشت

روزنامه فرهیختگان نوشت: طرف آمریکایی همزمان با پیشنهاد برقراری آتش‌بس در روز ۲ تیر، در حال برنامه‌ریزی مقدمات ازسرگیری مذاکرات است و احتمالاً به زودی شاهد دور جدید مذاکرات خواهیم بود. در این صورت بر مبنای شنیده‌های غیررسمی، دیگر عمانی‌ها را در نقش واسطه‌گری نخواهیم دید و گزینه‌های دیگری، چون نروژ یا چین این مسئولیت را بر عهده خواهند داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است