کد خبر : 326946
انتشار : 2024/12/22 - 04:29
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

آغاز بارش برف در غرب اصفهان؛ آخرین وضعیت سد زاینده‌رود اعلام شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از آغاز بارش برف در مناطق غرب و جنوب استان خبر داد و نسبت به وضعیت بحرانی کم‌آبی و خشکسالی در این منطقه هشدار داد.

آغاز بارش برف در غرب اصفهان؛ آخرین وضعیت سد زاینده‌رود اعلام شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش اظهار کرد: با ورود سامانه سرد بارشی، بارش برف از روز جاری در مناطق غرب و جنوب استان آغاز شده و تا پایان روز یکشنبه به صورت پراکنده ادامه خواهد داشت.

به نوشته مهر؛ وی افزود: پیش‌بینی می‌شود که از روز دوشنبه پدیده مه و پایداری جو تا پایان هفته در استان حاکم باشد.

شیشه فروش به وضعیت بارش‌ها در فصل پاییز اشاره کرد و گفت: استان اصفهان در سه ماهه پاییز بارش‌های مؤثری را دریافت نکرده و با کاهش ۷۰ درصدی میانگین بارش نسبت به نرمال مواجه است.

وی همچنین تصریح کرد که هم‌اکنون بیش از ۹۸ درصد مساحت استان تحت تأثیر کم‌آبی و خشکسالی قرار دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان با اشاره به میانگین بارندگی سال زراعی جاری، گفت: از ابتدای مهرماه تا کنون، میانگین بارندگی استان تنها ۱۶.۶ میلیمتر بوده است.

شیشه فروش به وضعیت سد زاینده‌رود اشاره کرد و افزود: حجم سد زاینده‌رود به ۱۶۳ میلیون متر مکعب رسیده که کاهش ۷۰ درصدی نسبت به میانگین بلندمدت را نشان می‌دهد و هم‌اکنون ۸۷ درصد سد زاینده‌رود خالی است.

وی تأکید کرد که وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب باید با برنامه‌ریزی مناسب، تأمین اعتبار و تسریع در اجرای طرح‌های تأمین آب استان را در دستور کار قرار دهند.

شیشه فروش همچنین بر لزوم احیای زاینده‌رود، جلوگیری از بارگذاری‌های جدید در حوضه آبریز و برخورد قانونی با برداشت‌های غیرمجاز تأکید کرد و خواستار تأمین پایدار حقابه‌های قانونی کشاورزی، زیست‌محیطی و فضای سبز زاینده‌رود شد.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است