کد خبر : 326233
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۶ - 14:21
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ظریف از مردم ایران عذرخواهی کرد: شرمنده‌ایم

محمدجواد ظریف از مردم برای مشارکت در پویش کاهش ۲ درجه‌ای دمای محیط منازل دعوت کرد و گفت: ما واقعا شرمنده مردم هستیم که با این کمبودها مواجهیم اما این کمبودها دلایل متعدد داخلی و خارجی دارد.

ظریف از مردم ایران عذرخواهی کرد: شرمنده‌ایم

به گزارش سایت خبری مدارا: محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس‌جمهوری از مردم دعوت کرد در پویش ملی کاهش ۲ درجه‌ای دمای محیط منازل و محل کار، مشارکت کنند.

محمدجواد ظریف با انتشار ویدئویی، ضمن دعوت از مردم برای پیوستن به پویش «۲ درجه کمتر»، اظهار کرد: شرایط کشور هم از نظر آلودگی هوا هم از نظر میزان مصرف و ضرورت تنظیم بهینه مصرف به شکلی است که اگر همه ما در کنارهم، ۲ درجه از گرمای هوای منازل و محل کارمان را  کاهش دهیم، صرفه‌جویی قابل‌توجهی در مصرف گاز و انرژی کشور انجام می‌شود.

وی ادامه داد: با این اقدام، یکی از مشکلات جدی کشور که ناترازی انرژی است، کاهش خواهد یافت و عارضه آلودگی هوا که همه ما از آن رنج می‌بریم، کاهش خواهد یافت.

معاون راهبردی رئیس‌جمهوری افزود: چندان دشوار نیست هریک از ما با پوشیدن یک لایه لباس بیشتر در این پویش ملی حضور پیدا کنیم.

ظریف گفت: هموطنان عزیز را دعوت می‌کنم به این پویش بپیوندند. ما واقعا شرمنده مردم هستیم که با این کمبودها مواجهیم اما این کمبودها دلایل متعدد داخلی و خارجی دارد؛ به‌جای شماتت گذشتگان، به آینده فکر کنیم و با کاهش مصرف آینده بهتری را برای نسل‌های بعدی بسازیم.

اخبار مرتبط:
بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند
بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند

«امیر سعید ایروانی» نماینده ایران در سازمان ملل روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه آمریکایی سی‌بی‌اس تأکید کرد که ایران هرگز غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نخواهد کرد.

آیت‌الله نوری‌همدانی: هرگونه تهدید و تعرض به آیت‌الله‌ خامنه‌ای از سوی شخص یا دولت محاربه محسوب می شود
آیت‌الله نوری‌همدانی: هرگونه تهدید و تعرض به آیت‌الله‌ خامنه‌ای از سوی شخص یا دولت محاربه محسوب می شود

آیت‌الله نوری همدانی اعلام کرد: هرگونه تهدید و تعرض به آیت‌الله‌ خامنه‌ای و مرجعیت شیعه از سوی شخص یا دولت، حکم محارب را دارد. هرکسی در این جنایت کمک کند در همین حکم میباشد.

علی لاریجانی: از طرف موساد پیام تهدیدآمیز دریافت کردم
علی لاریجانی: از طرف موساد پیام تهدیدآمیز دریافت کردم

مشاور رهبر معظم انقلاب در خصوص جنگ ۱۲ روزه گفت: ترامپ در جریان تهاجم رژیم صهیونیستی به ایران بود و برای آن برنامه ریزی کرده بود اما با گفته هایش مردم را فریب داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است