کد خبر : 325496
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۱ - 12:27
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

الجولانی: مَردم از جنگ خسته شده‌اند / سوریه وارد جنگ دیگری نخواهد شد

محمد الجولانی فرمانده شورشیان حاکم بر سوریه اظهار کرد که این کشور برای جنگ دیگری آماده نیست. وی افزود: مردم از جنگ خسته شده‌اند. به همین دلیل کشور برای یک جنگ دیگر آماده نیست.

الجولانی: مَردم از جنگ خسته شده‌اند / سوریه وارد جنگ دیگری نخواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: فرمانده شورشیان حاکم بر سوریه اظهار کرد که این کشور برای جنگ دیگری آماده نیست.

ابو محمد الجولانی، (احمد الشرع) فرمانده شورشیان حاکم بر سوریه گفت که مردم سوریه به خاطر سال‌ها درگیری خسته هستند و این کشور شاهد جنگ دیگری نخواهد بود.

وی افزود: مردم از جنگ خسته شده‌اند. به همین دلیل کشور برای یک جنگ دیگر آماده نیست.

الجولانی در مصاحبه با اسکای نیوز گفت، سوریه وارد جنگ دیگری نخواهد شد.

این در حالی است که سکوت شورشیان حاکم بر دمشق در قبال حملات هوایی گسترده ارتش رژیم صهیونیستی به پایگاه‌ها و انبارهای تسلیحاتی سوریه، حتی رسانه‌های این رژیم را هم به تعجب واداشته است.

شبکه ۱۲ اسرائیل در این باره نوشت: نحوه تعامل حاکمان جدید سوریه با اقدامات اسرائیل تعجب‌آور است، سکوتی محض حکم‌فرماست، آنها حتی یک کلمه درباره حملات سنگین و گسترده اسرائیل طی روزهای اخیر به زبان نیاوردند.

رسانه‌های اسرائیلی خبر دادند که ارتش این رژیم از شرایط کنونی برای نابودسازی زیرساخت‌ها و تجهیزات و تسلیحات ارتش سوریه سوء استفاده می‌کند.

به نوشته این رسانه‌ها، ارتش رژیم صهیونیستی طی ۴۸ ساعت گذشته ۴۰۰ هدف را در سوریه بمباران کرده که یکی از بزرگترین عملیات این رژیم به شمار می‌رود.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی هم ساعاتی پیش گزارش داد که طی حملات اخیر جنگنده‌های این رژیم، تا ۸۰ درصد از توانایی نظامی سوریه از بین رفته است.

این رسانه صهیونیستی اظهار داشت که ارتش اسرائیل بخش اساسی عملیات خود در سوریه را به پایان رساند و ۳۵۰ جنگنده به پایگاه‌هایی در دمشق تا طرسوس حمله کردند.

رژیم صهیونیستی همچنین طی روزهای گذشته بخش دیگری از جولان و منطقه حائل در مرز با سوریه را اشغال کرده است.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است