کد خبر : 325331
انتشار : 2024/12/10 - 12:32
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: بی‌حجابی، اعتراض به عملکرد ماست/ ابتدا باید اقتصاد مردم و مشکلات آنها را حل کنیم/ در این شرایط اقتصادی خیلی از مردم ناراضی هستند

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس شورای اسلامی در واکنش به اجرایی شدن قانون عفاف و حجاب گفت: بخش از بی حجابی اعتراض به عملکرد ماست، اگر ما این مشکلات را حل کنیم بعد از آن طبیعتاً می‌شود با فضای بهتری این کار را انجام داد.

نماینده مجلس: بی‌حجابی، اعتراض به عملکرد ماست/ ابتدا باید اقتصاد مردم و مشکلات آنها را حل کنیم/ در این شرایط اقتصادی خیلی از مردم ناراضی هستند

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرآنلاین نوشت: محمدرضا صباغیان، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مورد واکنش منفی مردم نسبت به جریمه‌های قانون عفاف و حجاب، گفت: من از جزئیات این قانون اطلاع ندارم، اما اصل موضوع این است که با توجه به شرایط کشور ابتدا باید اقتصاد مردم و مشکلات آنها را حل کنیم. بخش از بی حجابی اعتراض به عملکرد ماست، اگر ما این مشکلات را حل کنیم بعد از آن طبیعتاً می‌شود با فضای بهتری این کار را انجام داد.

وی افزود: بهرحال این لایحه تبدیل به قانون شده است، اما نحوه اجرای آن باید ایجابی باشد نه سلبی.

صباغیان در واکنش به اینکه با جریمه‌های لحاظ شده در این قانون به نظر می‌رسد بیشتر سلبی برخورد شده است نه ایجابی، تصریح کرد: این اقدامات سلبی است، ایجابی نیست. به نظر بنده باید بیشتر از نظر فرهنگی کار کرد، مشکلات و دغدغه‌ها را بررسی و حل کنیم و بعد اگر می‌خواهیم اقدامی انجام دهیم. اگر در این شرایط بخواهیم سخت بگیریم اثر منفی به دنبال خواهد داشت.

صباغیان در پاسخ به اینکه به نظر شما دولت تن به اجرای قانون عفاف و حجاب می‌دهد و یا اینکه لایحه‌ای برای اصلاح آن می‌دهد، یادآور شد: قانون قرار است تازه ابلاغ شود، اگر در اجرا مشکلی بود بعد آن را اصلاح می‌کنیم. ما می‌گوییم، چون قانون است باید اجرا شود ولی درست اجرا شود.

اخبار مرتبط:
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد

فعالان صنفی از رشد ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت برخی قطعات یدکی، اختلال در ثبت سفارش، توقف کالاها در گمرک و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل خبر می‌دهند.

افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است