کد خبر : 325313
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۰ - 12:15
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

افزایش قیمت بنزین در دستور کار نیست

سخنگوی دولت با اشاره به ناترازی بنزین، گفت: آنچه مسلم است اینکه، افزایش قیمت بنزین در دستور کار دولت نیست.

افزایش قیمت بنزین در دستور کار نیست

به گزارش سایت خبری مدارا: سخنگوی دولت با اشاره به ناترازی بنزین، گفت: با این ناترازی‌ها مواجه شدیم، چون به فکر درمان نبودیم و فقط مُسکن زدیم.

فاطه مهاجرانی افزود: ناترازی بنزین یک واقعیت است و برای حل آن دو راهبرد داریم، یک، واردات و دوم، افزایش قیمت.

او تصریح کرد: آنچه مسلم است اینکه، افزایش قیمت بنزین در دستور کار دولت نیست.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است