کد خبر : 324848
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۱۷ - 21:48
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

فولاد ۰-۲ استقلال/ استقلال در یک بازی شجاعانه تیم یحیی را برد

تیم فوتبال استقلال تهران در اهواز موفق شد با دو گل مقابل تیم فوتبال فولاد خوزستان به پیروزی برسد.

فولاد ۰-۲ استقلال/ استقلال در یک بازی شجاعانه تیم یحیی را برد

به گزارش سایت خبری مدارا: تیم‌های فوتبال فولاد خوزستان و استقلال تهران از چارچوب رقابت‌های هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال ایران در ورزشگاه فولاد آره‌نا از ساعت ۱۹ به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان ۹۰ دقیقه تقابل دو تیم، شاگردان پیتسو موسیمانه موفق شدند، مقابل شاگردان یحیی گل محمدی به برتری ۲ بر صفر برسند.

گل‌ها: 

رافائل سیلوا و امیرعلی صادقی (استقلال)

کارت زرد: 

جلال الدین ماشاریپوف، رافائل سیلوا، روزبه چشمی و محمدحسین مرادمند (استقلال)، مجتبی نجاریان و علی نعمتی (فولاد)

کارت قرمز:

شرح گل‌ها:

رافائل سیلوا در دقیقه سوم این دیدار توانست سانتر ارسالی از سوی ابوالفضل جلالی را با یک ضربه سر پر قدرت به گل تبدیل کند و گل اول این دیدار را به ثمر برساند.

گل دوم استقلال مقابل فولاد نیز توسط امیرعالی صادقی در دقیقه ۲۱ به ثمر رسید؛ بلانکو توپ را پشت محوطه جریمه به ماشاریپوف رساند و او نیز توپ را به امیر علی صادقی پاس داد تا این بازیکن با یک شلیک سرکش، گل بسیار زیبایی به نام خود ثبت کند.

ترکیب فولاد:

اتکیر یوسوپوف، سینامریدی، علی نعمتی، موسی کولیبالی، محمدعلی کاظمی(مجتبی نجاریان)، سینا اسدبیگی، امیرمسعود سرآبادانی، علی اصغر اعرابی، ساسان انصاری، لوسیانو پریرا(ابوالفضل عطار) و محمدجواد محمدی.

ترکیب استقلال:

سین حسینی، روزبه چشمی، محمدحسین مرادمند (میلاد زکی پور)، رامین رضاییان، گوستاوو بلانکو، دیدیه اندونگ، ابوالفضل جلالی، رافائل سیلوا، جلال‌الدین ماشاریپوف، آرش رضاوند (آرش رضاوند) و امیرعلی صادقی.

به گزارش ایسنا، با کسب این سه امتیاز مهم برای استقلال در اهواز، آبی‌پوشان ۱۴ امتیازی شدند و فعلا تا رده هشتم جدول بالا آمدند. فولادی‌ها نیز با قبول این شکست ۱۸ امتیازی و در رده پنجم جدول باقی ماندند تا فرصت بسیار مهم برای نزدیک شدن به تراکتور ۲۲ امتیازی در صدر جدول را از دست بدهند.

اخبار مرتبط:
رقیب کاسیاس و اوبلاک در آستانه پیوستن به استقلال
رقیب کاسیاس و اوبلاک در آستانه پیوستن به استقلال

به‌نظر می‌رسد دروازه‌بان اسبق رئال‌مادرید و اتلتیکومادرید اسپانیا در آستانه پیوستن به استقلال قرار گرفته است.

استوری معنادار کاپیتان استقلال که بوی جدایی می‌دهد!
استوری معنادار کاپیتان استقلال که بوی جدایی می‌دهد!

سیدحسین حسینی بعد از تمرینات انفرادی‌اش در ارتفاعات تهران و عدم حضور در تمرینات باشگاه استقلال، امروز با انتشار یک استوری با تصویری از خودش در حال تشویق با پیراهن استقلال، به برخی خبرها درباره احتمال جدایی خودش از جمع آبی‌های تهران دامن زد.

علی کریمی به ایران برمی‌گردد؟
علی کریمی به ایران برمی‌گردد؟

باشگاه کایسری اسپور مخالفت خود را با انتقال علی کریمی به استقلال اعلام کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است