کد خبر : 321771
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ - 13:27
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

مرگ ۱۳ دانش‌‏آموز بر اثر خودکشی از ابتدای سال!

بررسی‌های نشان می‌دهد از اول فروردین‌ماه ۱۴۰۳ تا ۲۲ آبان‌ماه این سال، دست‌کم ۱۶ دانش‌آموز اقدام به خودکشی کردند که سه نفر از آنها با مداخله ماموران مراکز یا سازمان‌های مداخله‌گر، نجات پیدا کردند و ۱۳ نفر فوت کردند.

مرگ ۱۳ دانش‌‏آموز بر اثر خودکشی از ابتدای سال!

به گزارش سایت خبری مدارا: هم میهن نوشت: مرگ دو دختر دانش‌آموز در یک هفته گذشته، آنقدر دست‌به‌دست شده که حالا در بیشتر رسانه‌های ایران، خبری مرتبط با آن به چشم می‌خورد. خبر خودکشی دانش‌آموزان در هشت‌ماه گذشته، هر چندوقت یک‌بار منتشر شده و حالا بررسی منابع رسمی و چند منبع غیررسمی نشان می‌دهد، هیچ ماهی از اول امسال نبوده که در آن دانش‌آموزی، چه موفق و چه ناموفق، اقدام به خودکشی نکرده نباشد.

به گزارش هم میهن، بررسی‌های نشان می‌دهد از اول فروردین‌ماه ۱۴۰۳ تا ۲۲ آبان‌ماه این سال، دست‌کم ۱۶ دانش‌آموز اقدام به خودکشی کردند که سه نفر از آنها با مداخله ماموران مراکز یا سازمان‌های مداخله‌گر، نجات پیدا کردند و ۱۳ نفر فوت کردند. این اطلاعات براساس خبر‌های منتشرشده در سایت رکنا، اعتماد آنلاین، رویداد ۲۴ و در موارد اندکی از حساب‌های شبکه‌های اجتماعی متعلق به نزدیکان تعدادی از دانش‌آموزان جمع‌آوری شده است:

۲۰ فروردین‌ماه امسال خبری درباره اقدام به خودکشی یک نوجوان ۱۴ ساله در شهر تالش منتشر شد که قصد پریدن از بالکن یک منزل مسکونی را داشته و انگیزه خود را مشکلات شخصی و اختلافات خانوادگی اعلام کرده بود. ماموران نیروی انتظامی مانع از اقدام او برای خودکشی شدند و درنهایت نجات پیدا کرد.

۹ اردیبهشت‌ماه امسال اعلام شد که یک دختر ۱۶ ساله در تبریز با پرت کردن خود از طبقه ششم محل زندگی‌اش، اقدام به خودکشی کرد. خواهر او یک‌سال پیش با همین شیوه اقدام به خودکشی کرده بود.

۲۰ خرداد امسال یک دختر ۱۲ ساله خرمشهری در خانه خودش را حلق‌آویز کرد که علت آن اعلام نشد.

۲۷ خردادماه یک دختر ۱۷ ساله در شیراز اقدام به خودکشی می‌کند که از سوی پلیس نجات داده می‌شود. پلیس اعلام کرده بود که این دختر قصد داشت از پل زیرگذر زند، خود را به پایین پرتاب کند که بلافاصله یکی از نیرو‌های پلیس وارد عمل شد و او نجات یافت. علت اقدام او، مشکلات خانوادگی اعلام شده بود.

۲۹ خردادماه هم خبر خودکشی یک دختر ۱۲ ساله در تبریز اعلام شد. این دختر در یکی از مناطق تبریز درحالی‌که تلفن همراهش در دستش بود، از طبقه پنجم ساختمان به پایین می‌افتد. علت این اقدام او، خیانت دوست پسرش اعلام شده است.

۲۳ تیرماه خبر خودکشی سایان توانگری، دانش‌آموز ۱۸ ساله در کامیاران منتشر شد و دلیل آن ناتوانی او در تامین مخارج دانشگاه اعلام شد. براساس گزارش‌ها، او پس از قبولی در آزمون پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان به‌دلیل «نداشتن توان مالی جهت تامین مخارج دانشگاه» خودکشی کرد. سایان اهل روستای وشترمل از توابع بخش موچش شهرستان کامیاران درنهایت روز ۲۳ تیرماه در بیمارستان توحید سنندج جان خود را از دست داد.

۳۰ تیرماه امسال، دو خواهر ۱۳ و ۱۴ ساله به نام‌های النا و الیسا در حکیمیه تهران، از طبقه نوزدهم برجی در شرق تهران خودشان را به پایین انداختند و فوت کردند.

اواخر مردادماه امسال فرید صادقی، نوجوان ۱۴ ساله اهل شهرستان قروه اقدام به خودکشی کرد که گفته می‌شود اقدام او به‌دلیل آزار‌های جنسی بوده است. محمد رسول شیخی‌زاده، نماینده مردم قروه و دهگلان، همان زمان گفته بود که پرونده «فرید صادقی» را باید از طریق قانون حمایت از کودکان و نوجوانان پیگیری کرد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: تصویب شد که کارت سوخت‌ها جمع شود و سهمیه بنزین به کارت بانکی صاحب خودرو انتقال پیدا کند I ببینید
نماینده مجلس: تصویب شد که کارت سوخت‌ها جمع شود و سهمیه بنزین به کارت بانکی صاحب خودرو انتقال پیدا کند I ببینید

مالک شریعتی، نماینده مجلس گفت: خوشبختانه طرحی را در مجلس تصویب کردیم که کارت سوخت‌ خودروها جمع شود و سهمیه بنزین به کارت بانکی صاحب خودرو انتقال پیدا کند‌.

رونمایی از مجازات جدید در قانون حجاب: اعدام برای تبلیغ و ترویج سازمان یافته بی عفتی
رونمایی از مجازات جدید در قانون حجاب: اعدام برای تبلیغ و ترویج سازمان یافته بی عفتی

در یکی از بند‌های قانون جنجالی حجاب آمده است: هر شخصی با همکاری دولتها، شبکه ها، رسانه ها، گروه‌ها یا سازمان‌های خارجی یا معاند یا اشخاص معاند مرتبط با آنها و یا به صورت سازمان یافته مرتکب ترویج یا تبلیغ برهنگی، بی عفتی کشف حجاب یا بدپوششی گردد به حبس درجه چهار و جزای نقدی درجه سه محکوم می‌شود مگر جرم او مشمول ماده (۲۸٦) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲/۲/۱ گردد. در صورت شمول مقررات، تخفیف مجازات‌های تعزیری فوق صرفاً یک درجه قابل تخفیف است. محسن برهانی، استاد حقوق دانشگاه تهران با انتشار این بند در توضیح آن نوشت: ‏باورکردنی نیست: براساس ماده ٣٧ ‎قانون حجاب با وجود شرایطی برای تبلیغ یا ترویجِ کشف حجاب یا بدپوششی یا بی‌عفتی، مجازات اعدام به عنوان افساد فی الارض در نظر گرفته شده است.

علی شکوری‌راد: پزشکیان قانون حجاب را به عنوان یک معضل با رهبر انقلاب مطرح کند و تاکید کند که اجرای این قانون باعث ایجاد مشکل در کشور می‌شود
علی شکوری‌راد: پزشکیان قانون حجاب را به عنوان یک معضل با رهبر انقلاب مطرح کند و تاکید کند که اجرای این قانون باعث ایجاد مشکل در کشور می‌شود

یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: درخصوص راهکار مسعود پزشکیان در صورت ابلاغ قانون عفاف و حجاب نیز راهکار این است که آقای پزشکیان این موضوع را به عنوان یک معضل با رهبر انقلاب مطرح کند و تاکید کند که اجرای این قانون باعث ایجاد مشکل در کشور می‌شود و مردم را در مقابل همدیگر قرار می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است