کد خبر : 321637
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۳ - 14:15
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزیر بهداشت: هر چه از مصرف مازوت کم شود به نفع حوزه سلامت است/ قتل پزشک یاسوجی اتفاق بسیار بد و غمناکی بود؛ قاتل نیز دیروز دستگیر شد

وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف مازوت در بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری‌های ریوی و هم بروز انواع سرطان‌ها نقش دارد و مصرف مازوت هرچه کم شود به نفع حوزه سلامت است.

وزیر بهداشت: هر چه از مصرف مازوت کم شود به نفع حوزه سلامت است/ قتل پزشک یاسوجی اتفاق بسیار بد و غمناکی بود؛ قاتل نیز دیروز دستگیر شد

 به گزارش سایت خبری مدارا: محمدرضا ظفرقندی روز چهارشنبه پس از جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران تاکید کرد: به طور قطع هرچه بتوانیم از مصرف مازوت جلوگیری کنیم در حوزه سلامت از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری خواهد شد.

وی در پاسخ به وضعیت پیگیری قتل پزشک یاسوجی گفت: از لحظه وقوع قتل، پیگیری‌ها آغاز شد. این اتفاق، اتفاقی بد، غمناک و متاسف کننده است که همکار خدومی که سالها در یاسوج خدمت می‌کرد و از شاهرود آمده بود دچار چنین حادثه‌ای شود. این پزشک قلب به اذعان مردم، پزشکی دلسوز و خوب بوده است که در حادثه‌ای تاسف بار به قتل رسید.

وزیر بهداشت گفت: با دادستان، قوه قضاییه و نمایندگان در استان این موضوع را پیگیری کردیم و فرد قاتل دیروز دستگیر شده است. با توجه به تهدید جامعه پزشکی از سوی این فرد، می توانست اتفاق بدتری هم بیفتد.

ظفرقندی در مورد فعالیت سیاسی اجتماعی دانشجویان نیز افزود: برای ادامه این فعالیت ها نیازی به تعهد نیست اما فعالیت ها باید در چهارچوب قانون باشد و دیدگاه دولت پزشکیان هم این است که گفت وگوی سیاسی در دانشگاه ها در چهارچوب قانون جاری شود.

وی در پاسخ به سئوالی درباره سند ملی بیماری های نادر گفت: روی این سند کار کارشناسی می شود.

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است