کد خبر : 320978
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۲۰ - 10:23
چاپ

ادعای خبرگزاری اصولگرا: آیناز کریمی، دختر ۱۶ ساله کازرونی با فردی رابطه عاطفی داشته / تهدید به اخراج آیناز از مدرسه صحت ندارد

خبرگزاری فارس نوشت: از روز گذشته مرگ یک دختر ۱۶ ساله کازرونی به نام آیناز کریمی موجی در شبکه‌های اجتماعی شکل گرفته است.

ادعای خبرگزاری اصولگرا: آیناز کریمی، دختر ۱۶ ساله کازرونی با فردی رابطه عاطفی داشته / تهدید به اخراج آیناز از مدرسه صحت ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرگزاری فارس مدعی شد: از روز گذشته مرگ یک دختر ۱۶ ساله کازرونی به نام آیناز کریمی موجی در شبکه‌های اجتماعی شکل گرفته است.

خبرنگار ما برای مشخص شدن ابعاد این ماجرا آن را پیگیری کرده است. آیناز به همراه پدر و مادرش در روستای طالقان از توابع شهرستان کازرون زندگی می‌کرده است.

وی جمعه هفته گذشته بدون اطلاع خانواده از منزل خارج شده و صبح شنبه به مدرسه خود در منطقه دریس مراجعه می‌کند.

مسئولان مدرسه آیناز حال او را در زمان حضور در مدرسه نا مساعد می‌بینند و از این رو با والدین او تماس می‌گیرند تا او را به منزل یا یک مرکز درمانی منتقل کند که برادرش ساعت ۱۳ به مدرسه مراجعه و او را با خود می‌برد.

یک منبع آگاه گفت که آیناز با فردی رابطه عاطفی داشته و به احتمال فراوان از سوی او تحت فشار قرار گرفته و دست به خودکشی زده است.

این منبع آگاه ادامه داد: شخص مورد نظر نیز از طریق دادستانی کازرون تحت پیگرد قرار دارد.

یک منبع آگاه دیگر هم با بیان اینکه از همان لحظه اولیه وصول خبر خودکشی، در اداره اگاهی پرونده تشکیل و سپس در دادسرا به شعبه بازپرسی ارجاع شد، گفت: فردی که گفته می‌شود با متوفی رابطه داشته است تحت پیگرد قرار دارد.

وی با اشاره به شکایت خانواده آیناز کریمی از این شخص افزود: پیگیری‌های لازم در خصوص دست داشتن این فرد در خودکشی از طریق نهاد‌های ذی صلاح در حال انجام است.

این منبع آگاه با بیان اینکه تحقیقات این پرونده تا مشخص شدن جزئیات آن ادامه دارد، گفت: در این مسیر معلم و مدیر مدرسه نیز به اداره اگاهی احضار و توضیحات آنها گرفته شده است.

وی در با رد شایعات مطرح شده درباره علت خودکشی در فضای مجازی تصریح کرد: ماجرای تهدید به اخراج دانش‌آموز از مدرسه صحت ندارد.

اخبار مرتبط:
۱۵۰۰ زلزله ناشی از انفجار در ۱۲ روز حمله اسرائیل به ایران!
۱۵۰۰ زلزله ناشی از انفجار در ۱۲ روز حمله اسرائیل به ایران!

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی در گفت‌وگو با «اعتماد» خبر داد که در طول حملات 12 روزه اسراییل به ایران و همچنین به دنبال حمله امریکا به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در همین مدت، حدود 1500 انفجار ناشی از اصابت بیش از 3400 پرتابه در شهرهای محل حملات اتفاق افتاده که به تعداد انفجارها، حداقل 1500 زمین‌لرزه در محل انفجار رخ داده است.

پنجشنبه هوای تهران خنک می‌شود
پنجشنبه هوای تهران خنک می‌شود

پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که تا روز پنجشنبه هفته جاری هوای این استان با ۴۴ درجه سانتی‌گراد، گرم اما از اواخر هفته کاهش نسبی دما برای کلانشهر تهران پیش‌بینی شده است.

شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حمله اسرائیل به ایران
شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حمله اسرائیل به ایران

وزیر آموزش و پرورش از شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حملات رژیم اسرائیل به ایران خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است