کد خبر : 320781
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۱۶ - 21:43
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

معاون حقوقی سازمان حفاظت محیط‌زیست:

بین نیازهای توسعه‌ای جامعه و توان اکولوژیک باید توازن برقرار شود

معاون توسعه، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: اولویت اقدامات این سازمان باید به سمت برقراری تعادل و توازن بین نیازهای توسعه‌ای جامعه و توان اکولوژیک مناطق باشد.

بین نیازهای توسعه‌ای جامعه و توان اکولوژیک باید توازن برقرار شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ امید حاجتی عصر چهارشنبه در آئین تکریم و معارفه مدیران کل حفاظت محیط‌زیست استان اصفهان با بیان اینکه برای بهبود محیط‌زیست با دو مقوله مواجه هستیم، اظهار داشت: یکی از مقوله‌ها وضع موجود و آلودگی‌های مختلف مانند آلودگی هوا و فرونشست و دومین مقوله اقدامات آتی است که باید حواسمان به هر دو باشد.

به نوشته مهر؛ وی خاطرنشان کرد: باید اولویت اقدامات را برای مدیریت و انرژی و تجهیزات و امکاناتی که در نظر می‌گیریم، شناسایی کنیم که به چه سمت و سویی اقدامات را پیش ببریم که تعادل و توازن را بین نیازهای توسعه جامعه و توان اکولوژیک منطقه برقرار کنیم.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط‌زیست تصریح کرد: اگر این توازن برقرار نشود و صرف به حفاظت بپردازیم این واژه که برخی اخیراً زیاد استفاده می‌کنند “محیط ایست” پررنگ می‌شود و اگر بدون توجه به توان اکولوژیک با هر تقاضای توسعه‌ای موافقت کنیم باعث شدت گرفتن تخریب می‌شود و در انجام وظیفه خود که همانا حفظ منابع طبیعی برای نسل‌های آتی است، کوتاهی کردیم.

حاجتی با اشاره به گزارش عملکرد مطلوب لاهیجان‌زاده مدیرکل سابق محیط‌زیست استان اصفهان، خطاب به مرجان شاکری سرپرست جدید این اداره کل، گفت: ارزیابی عملکرد شما در استان اصفهان صرفاً بر اساس ۶ شاخص استاندارد رنکینگ جهانی محیط‌زیست خواهد بود.

در این مراسم همچنین احمدرضا لاهیجان زاده مدیرکل سابق حفاظت محیط زیست استان اصفهان نیز با اشاره به فعالیت حدود ۷۶ درصد صنایع استان و بیش از ۳۰۰ کوره آجرپزی در شعاع ۵۰ کیلومتری کلانشهر اصفهان افزود: این خطه در سال‌های اخیر با معضل افزایش روزهای آلوده مواجه بود بطوریکه اصفهان در سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ در زمینه آلودگی هوا در بین کلانشهرهای کشور، رکوردار شد.

وی با اشاره به کمبود شدید نیروی انسانی در اداره کل حفاظت محیط زیست اصفهان اظهار کرد: این اداره کل دارای ۱۹ اداره و ۱۰ نمایندگی در سطح استان است.

لاهیجان‌زاده به افزایش اعتبارات عمرانی محیط زیست استان در ۲ سال اخیر اشاره و خاطرنشان کرد: این اعتبارات از حدود ۷۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ به ۴۸۰ میلیارد ریال در سال گذشته رسید.

وی با اشاره به کمبود ایستگاه‌های پایش کیفی هوا در استان اضافه کرد: شهرداری اصفهان در این زمینه همکاری داشته که لازم است در سایر شهرهای استان نیز این اتفاق بیفتد.

هیچ مورد دفن پسماند عفونی در شعاع اصفهان نداریم

مدیرکل سابق حفاظت محیط زیست اصفهان همچنین گفت: این استان در زمینه مدیریت پسماند خانگی و پزشکی رتبه نخست را در کشور دارد که با کمک سایر بخش‌ها مانند شهرداری‌ها و دانشگاه علوم پزشکی به این نتیجه خوب دست یافته است.

لاهیجان‌زاده افزود: هیچ مورد دفن پسماند عفونی در شعاع ۵۰ کیلومتری کلانشهر اصفهان نداریم و همه به محل پسماندسوز منتقل می‌شود.

وی با بیان اینکه مدیریت پسماند در غرب و جنوب استان سال‌ها متوقف مانده بود، ادامه داد: این موضوع با پیگیری صورت گرفته، در زمان حاضر فعال و برطرف شده است.

مدیرکل سابق حفاظت محیط‌زیست اصفهان با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای کاهش آلودگی هوای اصفهان گفت: یکی از کارهای بزرگ در این زمینه انتقال برنامه‌های توسعه‌محور پالایشگاه اصفهان به سواحل دریا طبق سیاست‌های ابلاغ شده دریا محور است.

لاهیجان‌زاده درباره پیگیری برای انتقال نیروگاه شهید منتظری به خارج از شعاع ۵۰ کیلومتری اصفهان نیز تصریح کرد: حدود هفت و نیم میلیون لیتر بنزین «یورو پنج» و هشت میلیون لیتر گازوئیل استاندارد تولید شده روزانه در اصفهان نیز با پیگیری صورت گرفته، در داخل استان مصرف می‌شود.

مدیرکل سابق حفاظت محیط زیست اصفهان گفت: اضافه شدن پادنا به مناطق حفاظت شده و افزایش ۲۳۰ هزار هکتاری مناطق چهارگانه محیط زیست اصفهان نیز از جمله دستاوردها در بخش محیط طبیعی است.

در آئین تکریم و معارفه مدیران کل حفاظت محیط‌زیست اصفهان، مرجان شاکری به عنوان سرپرست جدید اداره کل معرفی و از تلاش‌های احمدرضا لاهیجان زاده قدردانی شد.

اخبار مرتبط:
۱۴ کیلومتر از بازار ۴۰۰ ساله اصفهان مرمت می‌شود
۱۴ کیلومتر از بازار ۴۰۰ ساله اصفهان مرمت می‌شود

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان گفت: ۱۴ کیلومتر از بازار بزرگ اصفهان که قدمتی ۴۰۰ ساله دارد مرمت می‌شود.

مرمت اضطراری بناهای تاریخی ثبت جهانی اصفهان ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
مرمت اضطراری بناهای تاریخی ثبت جهانی اصفهان ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد

استاندار اصفهان گفت: مرمت و مدیریت نگهداری بناهای تاریخی و آثار ثبت جهانی که با تهدید فرونشست مواجه شده نیازمند تخصیص اعتبار اضطراری به میزان ۳۰۰ میلیارد تومان است.

استاندار اصفهان: میز انرژی‌های نوین در اصفهان راه‌اندازی شد
استاندار اصفهان: میز انرژی‌های نوین در اصفهان راه‌اندازی شد

استاندار اصفهان از راه‌اندازی میز انرژی‌های نوین در اصفهان به منظور رفع ناترازی برق در استان و به تبع آن در کشور خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است