شبکه ۱۳ اسرائیل به نقل از مسئولان نظامی این رژیم مدعی شد: « دور از ذهن نمیدانیم که نیروی هوایی ناگزیر به انجام عملیات نظامی دیگر در ایران شود.»
به گزارش سایت خبری مدارا: شبکه ۱۳ اسرائیل افزود: «هرگونه حمله احتمالی دیگر به ایران بر اهداف دولتی و زیرساختها تمرکز خواهد کرد.»
مسئولان نظامی اسرائیل به شبکه ۱۳ گفتند:« در هرگونه حمله جدید، ما اهدافی در تاسیسات هستهای ایران را مورد حمله قرار نخواهیم داد.»
خبر منتشر شده به نقل از آکسیوس در مورد طرح جدید بین ایران و آمریکا صحیح نیست.
بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: آمریکا شاید یک کار دیگر انجام دهد و آن این است که ما را سرگرم «تنگه هرمز» و «کوه کُلَنگ» کند و یک رده از رهبران و مسئولان ما را بار دیگر ترور کند که این را هم باید در ذهنمان داشته باشیم.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، از تشکیل جلسات صحن علنی مجلس در روزهای این هفته و جزئیات آن خبر داد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه *
نام *
ایمیل *
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.