❮
کد خبر : 319198
انتشار : 2024/10/27 - 19:40
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رییس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان:

هوای اصفهان سردتر می‌شود

رییس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از کاهش ۲ تا ۵ درجه‌ای دمای استان طی ۲۴ ساعت پیش رو و تداوم روند افت دما تا پایان هفته جاری خبر داد.

هوای اصفهان سردتر می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی با بیان اینکه دمای هوا در بیشتر مناطق و نواحی استان بین ۲ تا پنج درجه سلسیوس طی ۲۴ ساعت آینده کاهش می‌یابد، اظهار داشت: از شامگاه امروز دما کاهش محسوس دارد و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.

به نوشته مهر؛ به گفته وی، بویین میاندشت با کمینه دمای ۲ درجه سلسیوس زیر صفر و شهر اصفهان با بیشینه دمای ۲۵ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین مناطق استان طی امروز هستند.

امینی ادامه داد: بیشترین میانگین بارشی استان طی شبانه روز گذشته تا صبح امروز یکشنبه در پادنای علیا از توابع شهرستان سمیرم با ۴.۲ میلیمتر و مرکز سمیرم با ۲.۳ میلیمتر گزارش شد.

رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان خاطرنشان کرد: طی امروز جوی به نسبت ناپایدار در سطح استان حاکم است و ابرناکی، در برخی ساعات وزش باد به نسبت شدید تا شدید به ویژه در نیمه جنوبی و شرقی استان پیش بینی می‌شود.

به گفته امینی، از فردا دوشنبه تا روز پنجشنبه (۱۰ آبان) جوی به نسبت پایدار برفراز استان حاکم خواهد بود.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است