کد خبر : 317425
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۲۴ - 12:39
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

واکنش چمران به دزدی کابل در بهشت زهرا

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره سرقت کابل های بهشت زهرا(س) توضیحاتی داد.

واکنش چمران به دزدی کابل در بهشت زهرا

به گزارش سایت خبری مدارا: همشهری نوشت: مهدی چمران در حاشیه دویست و هفتاد و یکمین جلسه شورای  شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز شهردار منطقه ۱۸ در مورد آتش‌سوزی بازار آهن شادآباد گزارشی ارائه خواهد داد، گفت: از سردار حسینی فرمانده پلیس راهور و همچنین سرهنگ موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ نیز به جلسه امروز دعوت شده است. ارائه ۶ گزارش حسابرسی نیز در دستور کار امروز قرار دارد.

رئیس شورای  شهر تهران با بیان اینکه شهرداری در حال تنظیم برنامه برای پرداخت تسهیلات بلندمدت‌تر و بیشتر برای رفع مشکل است، گفت: شهرداری باید تلاش خود را انجام دهد و اتوبوس‌های برقی را نیز وارد کند. وزارت نفت هم باید برای تاکسی کمک کند؛ چراکه در غیر این صورت کسی نمی‌تواند تاکسی بخرد و اگر هم خریداری شود توان پرداخت مبلغ آن نیست. امروز وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه تقسیم قبور بهشت زهرا دست سازمان است و دست ما نیست، گفت: میلیاردها تومان کابل برق در بهشت زهرا به سرقت رفت و اجازه ندادند که روشن بماند. باید نظارت‌ها تشدید شود تا بتوان از کابل دزدی جلوگیری کرد.

اخبار مرتبط:
۱۰۰ هزار تن برنج وارداتی بخش خصوصی در گمرکات کشور است
۱۰۰ هزار تن برنج وارداتی بخش خصوصی در گمرکات کشور است

مدیرکل دفتر بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: بیش از ۱۰۰ هزار تن برنج هندی و پاکستان وارد شده و در گمرکات کشور است.

مهاجرانی: باید با صرفه‌جویی از این پاییز خشک عبور کنیم
مهاجرانی: باید با صرفه‌جویی از این پاییز خشک عبور کنیم

سخنگوی دولت با اشاره به کاهش نسبی بارندگی های پاییز امسال گفت: همچنان نیازمند آن هستیم با صرفه‌جویی از این پاییز خشک عبور کنیم.

ترامپ: نمی‌دانم «ممدانی» در انتخابات شهرداری نیویورک برنده می‌شود یا نه/ اگر یک کمونیست اداره شهر را در دست بگیرد، تمام پول هدر می‌رود
ترامپ: نمی‌دانم «ممدانی» در انتخابات شهرداری نیویورک برنده می‌شود یا نه/ اگر یک کمونیست اداره شهر را در دست بگیرد، تمام پول هدر می‌رود

رئیس‌جمهور آمریکا در موضع‌گیری تازه اعلام کرد که در صورت پیروزی ممدانی، اختصاص کمک‌های فدرال به این شهر برای او «سخت» خواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است