کد خبر : 317425
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۲۴ - 12:39
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

واکنش چمران به دزدی کابل در بهشت زهرا

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره سرقت کابل های بهشت زهرا(س) توضیحاتی داد.

واکنش چمران به دزدی کابل در بهشت زهرا

به گزارش سایت خبری مدارا: همشهری نوشت: مهدی چمران در حاشیه دویست و هفتاد و یکمین جلسه شورای  شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز شهردار منطقه ۱۸ در مورد آتش‌سوزی بازار آهن شادآباد گزارشی ارائه خواهد داد، گفت: از سردار حسینی فرمانده پلیس راهور و همچنین سرهنگ موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ نیز به جلسه امروز دعوت شده است. ارائه ۶ گزارش حسابرسی نیز در دستور کار امروز قرار دارد.

رئیس شورای  شهر تهران با بیان اینکه شهرداری در حال تنظیم برنامه برای پرداخت تسهیلات بلندمدت‌تر و بیشتر برای رفع مشکل است، گفت: شهرداری باید تلاش خود را انجام دهد و اتوبوس‌های برقی را نیز وارد کند. وزارت نفت هم باید برای تاکسی کمک کند؛ چراکه در غیر این صورت کسی نمی‌تواند تاکسی بخرد و اگر هم خریداری شود توان پرداخت مبلغ آن نیست. امروز وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه تقسیم قبور بهشت زهرا دست سازمان است و دست ما نیست، گفت: میلیاردها تومان کابل برق در بهشت زهرا به سرقت رفت و اجازه ندادند که روشن بماند. باید نظارت‌ها تشدید شود تا بتوان از کابل دزدی جلوگیری کرد.

اخبار مرتبط:
میان آبادی: آذر ماه باران نبارد، جیره‌بندی می‌شود
میان آبادی: آذر ماه باران نبارد، جیره‌بندی می‌شود

حجت میان‌آبادی با هشدار نسبت به بحران بی‌سابقه خشکسالی در کشور می‌گوید: «پنج سال خشکسالی و ۵۰ روز بی‌بارانی در تهران نتیجه مستقیم سوءمدیریت و نداشتن سیاست‌گذاری راهبردی است، نه فقط طبیعت.»

وقوع انفجار در پمپ بنزین جهرم
وقوع انفجار در پمپ بنزین جهرم

رئیس اورژانس فارس از آتش‌سوزی منجر به انفجار در یک پمپ‌بنزین در شهرستان جهرم خبر داد و گفت: این حادثه منجر به مصدوم شدن هفت نفر شد.

کرملین: آماده مذاکره درباره اوکراین هستیم
کرملین: آماده مذاکره درباره اوکراین هستیم

سخنگوی کرملین گفت که روسیه آماده ادامه روند مذاکره در مورد اوکراین است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است