کد خبر : 317274
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۲۳ - 12:58
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

خبرگزاری نزدیک به سپاه: فردی به نام سردار شاهمیری اصلا وجود خارجی ندارد

طی روزهای گذشته برخی رسانه‌های خارج از کشور مدعی ترور و شهادت یک فرمانده ارشد موشکی سپاه به نام سردار «سینا شاهمیری» در لبنان شده‌اند.

خبرگزاری نزدیک به سپاه: فردی به نام سردار شاهمیری اصلا وجود خارجی ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: طی روزهای گذشته و همزمان با ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی در لبنان و کرانه باختری، رسانه‌های ضد انقلاب مدعی ترور و شهادت یک فرمانده ارشد موشکی سپاه به نام سردار «سینا شاهمیری» در لبنان شده‌اند.

این رسانه‌ها با انتشار تصویری از فرد نامبرده کنار شهید حاج قاسم سلیمانی ، مدعی شدند که این به اصطلاح سردار سپاه از چهره‌های نزدیک به شهید سلیمانی بوده که در لبنان مامور به خدمت بوده است. اما نکته قابل تامل درباره این پروژه خبرسازی اینجاست که بسیاری از رسانه‌های وابسته به منافقین تا سلطنت‌طلبان و رسانه‌های تجزیه طلب بر روی این خبر مانور خبری داده‌اند. در حالی که با یک جستجوی ساده در اینترنت می‌توان فهمید که خبرمذکور ادعایی کذب و مضحک بیش نیست.

نخست آنکه اساساً فردی به نام سردار «سینا شاهمیری» ساخته این رسانه‌ها بوده و وجود خارجی ندارد. این نام مختص به پژمان بازغی در سریال غریبه که به تازگی پخش آن از شبکه سه سیما به پایان رسیده است، می باشد. بازغی در این سریال نقش پلیس امنیت و مسئولیت پرونده قاچاق دارو را بر عهده داشته است. علاوه بر این تصویر منتشر شده از این فرد خیالی، متعلق به شهید مدافع حرم فضل ابراهیم سلامی از رزمندگان حزب‌الله است که در سال ۱۳۹۴ در سوریه به شهادت رسیده و مزار او در شهرک عبا در لبنان قرار دارد. 

به نظر می‌رسد انتشار چنین اخبار جعلی از سوی رسانه‌های تحت هدایت رژیم صهیونیستی، با هدف به راه انداختن جنگ روانی و ایجاد رعب در میان مردم در  محور مقاومت و تضعیف روحیه رزمندگان صورت می‌گیرد.

اخبار مرتبط:
علم‌الهدی: اگر دشمن ایمان را از نسل جوان بگیرد، مردم دیگر پشتیبان نظام دینی نخواهند بود
علم‌الهدی: اگر دشمن ایمان را از نسل جوان بگیرد، مردم دیگر پشتیبان نظام دینی نخواهند بود

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: جنگ نرم خطرناک‌ترین جبهه دشمن است و در این عرصه هدف او دین‌زدایی و خارج کردن دین از زندگی مردم است.

همکاری باکو با اسرائیل برای حمله به ایران فاش شد
همکاری باکو با اسرائیل برای حمله به ایران فاش شد

نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.

قول مهم پزشکیان به خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ
قول مهم پزشکیان به خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ

رئیس جمهور در بازدید از خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ گفت: توافق کرده‌ایم تا خانه‌های آسیب دیده را همانطور که بوده است بسازند و تحویل شهروندان دهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است