کد خبر : 315707
انتشار : 2024/10/05 - 10:58
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

چرا پزشکیان یک روز بعد از حمله موشکی سپاه به اسرائیل به قطر رفت؟

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور با اشاره به حضور پزشکیان در دوحه، پس از انجام عملیات وعده صادق ۲ و در اوج تهدیدهای رژیم صهیونیستی، نوشت: این حضور نشانه آشکاری از عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در منطقه بود.

چرا پزشکیان یک روز بعد از حمله موشکی سپاه به اسرائیل به قطر رفت؟

به گزارش سایت خبری مدارا: سیدمهدی طباطبایی با انتشار پیامی در فضای مجازی نوشت: حضور  پزشکیان در سومین دوره اجلاس گفتگوی کشورهای آسیایی در دوحه درست یک روز پس از عملیات شکوهمند وعده صادق ۲ در اوج تهدیدهای رژیم صهیونیستی نشانه آشکاری از عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در منطقه بود.

دیدار رئیس‌جمهور با امیر قطر، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، رهبران جنبش حماس، نخست وزیر تایلند و امیر کویت و رئیس‌جمهور تاجیکستان از رهاوردهای دیپلماتیک سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به قطر بود.

همچنین نشست بسیار گرم و صمیمی ایرانیان مقیم قطر با دکتر پزشکیان آخرین بخش برنامه‌های سفر یک و نیم روزه رئیس‌جمهور در قطر بود.

دستاوردهای ارزشمندی که این سفر در زمینه‌های مختلف داشته است در کوتاه زمانی رخ نمایان خواهد کرد.

اخبار مرتبط:
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است