کد خبر : 315514
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۰ - 12:40
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

فرماندار نیکشهر: تعداد شهدای حادثه تروریستی بنت به ۴ نفر رسید

فرماندار نیکشهر گفت: در پی وقوع حادثه تروریستی در منطقه بنت این شهرستان، تعداد شهدای حادثه تروریستی بنت به ۴ نفر رسید.

فرماندار نیکشهر: تعداد شهدای حادثه تروریستی بنت به ۴ نفر رسید

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: فرماندار نیکشهر گفت: در پی وقوع حادثه تروریستی در منطقه بنت این شهرستان، تعداد شهدای حادثه تروریستی بنت به ۴ نفر رسید.

مجیب حسنی افزود: این حمله پس از برگزاری مراسم جشن عاطفه ها در مدرسه محسنین شیخان بنت رخ داد که پرویز کدخدایی فرمانده سپاه بنت ، یوسف شیرانی رییس شورای شهر بنت  و دو سرباز وظیفه سپاه به نام جواد ساداتی و مجیب بلوچی در این حمله تروریستی به مقام شهادت نایل آمدند.

اخبار مرتبط:
علم‌الهدی: اگر دشمن ایمان را از نسل جوان بگیرد، مردم دیگر پشتیبان نظام دینی نخواهند بود
علم‌الهدی: اگر دشمن ایمان را از نسل جوان بگیرد، مردم دیگر پشتیبان نظام دینی نخواهند بود

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: جنگ نرم خطرناک‌ترین جبهه دشمن است و در این عرصه هدف او دین‌زدایی و خارج کردن دین از زندگی مردم است.

همکاری باکو با اسرائیل برای حمله به ایران فاش شد
همکاری باکو با اسرائیل برای حمله به ایران فاش شد

نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.

قول مهم پزشکیان به خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ
قول مهم پزشکیان به خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ

رئیس جمهور در بازدید از خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ گفت: توافق کرده‌ایم تا خانه‌های آسیب دیده را همانطور که بوده است بسازند و تحویل شهروندان دهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است