کد خبر : 315366
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۰۹ - 16:05
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

وحید اشتری آزاد شد

وحید اشتری در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با انتشار پیامی از آزادی خود خبر داد.

وحید اشتری آزاد شد

به گزارش سایت خبری مدارا: مهر نوشت: وحید اشتری در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با انتشار پیامی از آزادی خود خبر داد.

امروز وحید اشتری در صفحه مجازی ایکس (توئیتر سابق) با انتشار پیامی از آزادی خود خبر داد.

پیش از این دادگاه تجدیدنظر استان تهران پس از رسیدگی به پرونده مطروحه وحید اشتری ماهینی، رأی قطعی و لازم‌الاجرای خود را صادر و وی را به حبس محکوم کرده بود.

رسیدگی قضائی به پرونده‌های وحید اشتری که مربوط به سال‌های ۹۹، ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ می‌شده است، به دقت در مراحل مختلف دادسرا، دادگاه بدوی، دیوان عالی کشور، معاونت قضائی و دادگاه تجدیدنظر استان تهران مورد بررسی قرار گرفته و رأی قطعی یک از پرونده‌های وی صادر و پرونده برای اجرای احکام به دادسرا ارجاع و رأی اجرا و اشتری به زندان معرفی شد.

اخبار مرتبط:
دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود
دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود

دادستان کل کشور گفت: لایحه صیانت از حقوق عامه و همچنین لایحه تأمین آزادی‌های مشروع، از مطالبات جدی است که باید برای تصویب و اجرایی شدن آن‌ها، پیگیری‌های مستمر انجام شود.

حمله به ارتفاعات خرم‌آباد تکذیب شد
حمله به ارتفاعات خرم‌آباد تکذیب شد

در پی انتشار برخی اخبار در فضای مجازی مبنی بر حمله به ارتفاعات خرم‌آباد، سپاه لرستان این خبر را تایید نکرد.

واکنش چمران به تعطیلی برخی کافه‌های تهران
واکنش چمران به تعطیلی برخی کافه‌های تهران

واکنش چمران به تعطیلی برخی کافه‌های تهران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در مورد تعطیلی برخی کافه‌های تهران گفت: اگر تخلفی صورت می‌گیرد باید مورد برخورد قرار بگیرد و این برخورد ارتباطی به جنگ ندارد. در غیر این صورت به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است