کد خبر : 313107
انتشار : 2024/09/11 - 05:48
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

آگهی استخدام در گمرک اصفهان جعلی و کلاهبرداری است

روابط عمومی اداره کل گمرکات استان اصفهان با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد انتشار آگهی در سایت های مجازی مبنی بر استخدام نیروی کار در گمرک اصفهان جعلی است.

آگهی استخدام در گمرک اصفهان جعلی و کلاهبرداری است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روابط عمومی اداره کل گمرکات استان اصفهان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: آگهی درج شده در سایت دیوار اصفهان مبنی بر استخدام در گمرک جعلی و کلاهبرداری است.

به نوشته مهر؛ در ادامه آمده است: گمرک یک سازمان دولتی است و استخدام در گمرک از طریق گمرکات جمهوری اسلامی ایران و درج در روزنامه‌های سراسری کشور و از طریق سازمان سنجش انجام می‌پذیرد.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است