کد خبر : 311390
انتشار : 2024/08/27 - 13:41
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

برگه فسخ قرارداد مهرداد محمدی با استقلال! / میثاقی سند رو کرد

مجری برنامه فوتبال برتر برگه فسخ قرارداد مهرداد محمدی توسط فرشید سمیعی به صورت یک‌طرفه را منتشر کرد.

برگه فسخ قرارداد مهرداد محمدی با استقلال! / میثاقی سند رو کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شب گذشته در برنامه فوتبال برتر محمدحسین میثاقی اعلام کرد که قرارداد مهرداد محمدی مهاجم استقلال به همراه سه بازیکن دیگر به صورت یک طرفه از سوی باشگاه فسخ شده است.

به گزارش ورزش سه، این ادعا با واکنش استقلالی‌ها مواجه شد؛ بلافاصله بعد از این صحبت میثاقی روی آنتن زنده تلویزیون، مدیر روابط عمومی استقلال با انتشار توییتی موضوع فسخ قرارداد یک طرفه محمدی را تکذیب کرد و جالب اینکه این واکنش با صحبت های تند میثاقی روی آنتن شبکه سوم سیما همراه بود.

مجری فوتبال برتر خطاب به مدیرروابط عمومی استقلال اعلام کرد که اطلاعاتش را بالا ببرد و بعد درباره موضوع توییت بزند. میثاقی همچنین از مهرداد محمدی هم خواست صبح امروز به سازمان لیگ برود و برگه فسخ قراردادش را دریافت کند!

این اتفاقات موجی از انتقادها و اعتراض‌ها را از سوی استقلالی‌ها به سمت میثاقی برد و حالا واکنش دوباره مجری فوتبال برتر را شاهد هستیم!

محمدحسین میثاقی امروز برگه فسخ قرارداد با مهرداد محمدی به صورت یک طرفه را از طرف باشگاه استقلال و با امضای فرشید سمیعی مدیرعامل این باشگاه در صفحه شخصی‌اش منتشر کرده تا ثابت کند برای ادعایش سند داشته است.

بی‌شک موضوع مهرداد محمدی و استقلال با انتشار این سند برای فسخ قرارداد او به صورت یک طرفه وارد فاز جدیدی خواهد شد و حتما حواشی تازه‌ای را برای باشگاه آبی‌پوش پایتخت ایجاد خواهد کرد.

میثاقی استوری فسخ

اخبار مرتبط:
پهلوان رسول خادم از عادل فردوسی‌پور حمایت کرد
پهلوان رسول خادم از عادل فردوسی‌پور حمایت کرد

حمایت رسول خادم از عادل فردوسی‌پور رسول خادم استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.

امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی شرط گذاشت
امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی شرط گذاشت

امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی یک شرط گذاشته است.

ساترا نقشی در فیلتر شدن پلتفرم «فوتبال ۳۶۰» نداشته است
ساترا نقشی در فیلتر شدن پلتفرم «فوتبال ۳۶۰» نداشته است

پس از آنکه عادل فردوسی‌پور، مدیرمسئول پلتفرم «فوتبال ۳۶۰»، شامگاه گذشته از فیلتر شدن این پلتفرم خبر داد، گمانه‌زنی‌هایی در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی درباره نقش سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) در این موضوع مطرح شد. ولی پیگیری نشان می‌دهد ساترا نقشی در فیلتر شدن این پلتفرم نداشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است