کد خبر : 311339
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۰۶ - 11:14
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

وزیر علوم به دیدار استاد شفیعی‌کدکنی رفت

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به دیدار دکتر محمدرضا شفیعی‌کدکنی، استاد برجسته زبان و ادبیات فارسی و عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران رفت.

وزیر علوم به دیدار استاد شفیعی‌کدکنی رفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ایرنا نوشت:حسین سیمایی صراف، از ابتدای مسئولیت خود به عنوان وزیر علوم دیدار با پیشکسوتان دانشگاهی و مفاخر بزرگ ایران را آغاز و پیش از این با شماری از این استادان علم و تحقیق دیدار کرد. وی این روند را با دیدار دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی استاد ممتاز و از مفاخر دانشگاه تهران پی گرفت.

احمدرضا خضری، استاد دانشگاه تهران و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که در این دیدار حضور داشت از این دیدار به عنوان دیداری دوستانه و صمیمانه همراه با یادکرد خاطرات شیرین و شعف‌انگیز نام برد. دکتر هادی خانیکی استاد دانشگاه علامه طباطبایی و دکتر احمد جلالی عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیز در این دیدار حضور داشتند.

حسین سیمایی صراف چهارشنبه گذشته (۳۱ شهریور) با کسب ۲۲۱ رای از ۲۸۸ رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت چهاردهم شد.

محمدرضا شفیعی کدکنی استاد ممتاز دانشکده ادبیات و علوم انسانی، شاعر، پژوهشگر، نویسنده (متولد ۱۳۱۸ روستای کدکن)، در دوران کودکی به‌ جای حضور در مدرسه از محضر پدر خود، محمدتقی ادیب نیشابوری (برای فراگیری زبان و ادبیات عرب) و شیخ هاشم قزوینی (برای آموختن فقه، کلام و اصول) بهره برد. وی بعد از آن راهی دانشگاه فردوسی مشهد شد و دوره کارشناسی را در رشته زبان و ادبیات فارسی گذراند، سپس رهسپار تهران شد و درجه دکتری خود را در همان رشته دریافت کرد و از سال ۱۳۴۸ و در حالیکه ۳۰ سال داشت، به عنوان استاد این دانشکده کار خود را ادامه داد.

استاد شفیعی همچنین به دعوت دانشگاه‌های آکسفورد انگلیس، پرینستون آمریکا و ژاپن در این دانشگاه‌ها تدریس کرده و آثار مکتوب زیادی از وی منتشر شده است. کتاب هزاره دوم آهوی کوهی (مجموعه شعر)، تازیانه‌های سلوک، اقلیم روشنایی، صور خیال در شعر فارسی، موسیقی شعر و تصحیح اسرارالتوحید بخش اندکی از آثار وی است.

اخبار مرتبط:
روزنامه اصولگرا: فستیوال کوچه با خاموش شدنش، درس همبستگی ملی داد/ دیدید برخورد امنیتی با چنین مراسمی چه زیان‌هایی دارد؟
روزنامه اصولگرا: فستیوال کوچه با خاموش شدنش، درس همبستگی ملی داد/ دیدید برخورد امنیتی با چنین مراسمی چه زیان‌هایی دارد؟

تصمیم به خاموشی جشن، جلوه‌ای از خودآگاهی جمعی بود؛ خودآگاهی‌ای که معتبرترین مجوز آن، قضاوت و وجدان عمومی است نه دستور یک مقام اداری. این لحظه‌ نمادین، نشان داد که قوام همبستگی اجتماعی در ایران تنها در سایه‌ تنوع سلیقه‌ها تجلی می‌یابد، نه در یکنواختی. وقتی کوچه‌های شهر به سکوت نشستند، شاهرگ های تجربه مشترک ما در برابر درد ملی به تپش افتاد.

شکایت جدید علیه اصغر فرهادی برای فیلم «قهرمان»
شکایت جدید علیه اصغر فرهادی برای فیلم «قهرمان»

وکیل آزاده مسیح زاده از طرح دادخواست جدید علیه اصغر فرهادی خبر داد و گفت: مبانی این دادخواست با موارد قبلی تفاوت‌های جدی دارد.

پخش‌کننده «پیر پسر»: این فیلم برای اکران هیچ حذفیات و ممیزی نخواهد داشت
پخش‌کننده «پیر پسر»: این فیلم برای اکران هیچ حذفیات و ممیزی نخواهد داشت

پخش‌کننده فیلم سینمایی «پیرپسر» گفت: پس از پایان اکران «رها» فیلم دیگری جایگزین می‌شود و بعد از آن نوبت به اکران «پیرپسر» خواهد رسید، «پیرپسر» پروانه نمایش دارد و برای اکران هیچ حذفیات و ممیزی نخواهد داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است