کد خبر : 309777
انتشار : 2024/08/15 - 21:59
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

یک سارق ۱۱ بار کابل های مخابراتی در اصفهان را سرقت کرد

رئیس پلیس آگاهی فرمانده انتظامی استان از دستگیری سارق کابل‌های مخابراتی با اعتراف به ۱۱ فقره سرقت در شهر اصفهان خبر داد.

یک سارق ۱۱ بار کابل های مخابراتی در اصفهان را سرقت کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ حسین تُرکیان اظهار کرد: وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل مخابراتی در شهر اصفهان به پایگاه غرب پلیس آگاهی اعلام شد.

به نوشته مهر؛ وی افزود: کارآگاهان با انجام اقدامات تخصصی و بررسی‌های میدانی گسترده در نهایت متهم را در حال پرسه زنی در یکی از محلات شناسایی و وی را به همراه ۲۰ متر کابل مخابراتی مسروقه دستگیر کردند.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان با اشاره به اعتراف سارق به ۱۱ فقره سرقت خاطر نشان کرد: مالخر این پرونده نیز دستگیر که به همراه سارق پس از تکمیل تحقیقات برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل شدند.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است