کد خبر : 306496
انتشار : 2024/07/22 - 11:38
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

مشاور قالیباف از مداحی که به خاطر رفتن به روضه‌ای با حضور خاتمی مورد انتقاد قرار گرفته حمایت کرد

محمود رضوی نوشت: جماعتی پویانفر رو به خاطر حضورش در مراسم روضه مجید مجیدی، هنرمند امام حسینی کشورمون و اینکه در این مراسم محمد خاتمی حضور داشته، دارن تکفیر میکنن. اینا همونایی هستند که میگن ایران فقط مال ماست، انقلاب فقط مال ماست، و حالا هم امام حسین فقط مال ماست. این حتما جزو افتخارات محمدحسین پویانفر است که این جریان کج اندیش و ضدملی باهاش زاویه و تعارض داره.

مشاور قالیباف از مداحی که به خاطر رفتن به روضه‌ای با حضور خاتمی مورد انتقاد قرار گرفته حمایت کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: سیدمحمود رضوی نوشت: جماعتی پویانفر رو به خاطر حضورش در مراسم روضه مجید مجیدی، هنرمند امام حسینی کشورمون و اینکه در این مراسم محمد خاتمی حضور داشته، دارن تکفیر میکنن. اینا همونایی هستند که میگن ایران فقط مال ماست، انقلاب فقط مال ماست، و حالا هم امام حسین فقط مال ماست. این حتما جزو افتخارات محمدحسین پویانفر است که این جریان کج اندیش و ضدملی باهاش زاویه و تعارض داره.

مراسم سالانه سوگواری حسینی مجید مجیدی، کارگردان مطرح سینما شب گذشته با حضور حجج اسلام سید حسن خمینی و سید محمد خاتمی و جمعی از هنرمندان، شخصیت های فرهنگی و خادمان سید الشهداء (ع) برگزار شد.

در این مراسم چند تن از شاعران اشعار خود در رثای ابا عبدالله حسین (ع) را قرائت کردند و محمد حسین پویانفر نیز به مداحی و ذکر مصیبت پرداخت.

اخبار مرتبط:
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رامسر در پی غرق شدن ۵ جوان آران و بیدگل در سواحل این شهرستان اظهار کرد: از حیث رسیدگی قضایی نیز، پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب رامسر برای بررسی قصور و تقصیر احتمالی خاطیان تشکیل و با دقت، سرعت و قاطعیت در حال بررسی ابعاد فنی و حقوقی موضوع است و نتایج آن به استحضار عموم مردم شریف خواهد رسید.

دو تغییر بزرگ در پمپ‌بنزین‌ها شروع شد
دو تغییر بزرگ در پمپ‌بنزین‌ها شروع شد

سخنگوی دولت از آخرین وضعیت اصلاح طرح بنزین خبر داد و اعلام کرد سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ۱۵۰۰ تومانی بدون تغییر باقی خواهد ماند. همزمان اجرای آزمایشی اتصال کارت سوخت به کارت بانکی آغاز شده.

پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!
پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!

وال استریت ژورنال مدعی شد: رئیس جمهور ترامپ، حمله برنامه‌ریزی شده به ایران را لغو کرد، پس از آنکه نمایندگان مذاکره‌کننده ایرانی (عراقچی) به پیشنهاد جدیدی از سوی قطر مبنی بر باز شدن تنگه هرمز پاسخ مثبت دادند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است