کد خبر : 305294
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۲۱ - 12:09
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

محمدتقی رهبر خطاب به حامیان جلیلی: چرا تقصیر را به گردن شورای نگهبان می‌اندازید؟ / پزشکیان رییس جمهور شما هم هست

عضو جامعه روحانیت مبارز تهران گفت: این اخلاق اصلا درست نیست که هرگاه یک نامزد انتخابات پیروز می‌شود، هواداران آن نامزد همه چیز را گل و بلبل بدانند و وقتی نامزد مدنظرشان بازنده می‌شود، تقصیر را به گردن شورای نگهبان می‌اندازند.

محمدتقی رهبر خطاب به حامیان جلیلی: چرا تقصیر را به گردن شورای نگهبان می‌اندازید؟ /  پزشکیان رییس جمهور شما هم هست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر، عضو جامعه روحانیت مبارز تهران، گفت: شورای نگهبان جمعی از علمای دلسوز و خیرخواه کشور هستند که در امور کشور نظر دارند و در چارچوب قانون اساسی وظایف‌شان را به خوبی انجام می‌دهند.

وی با نکوهش هواداران نامزدهای انتخاب که شورای نگهبان را در پیروزی یا شکست نامزدهای مدنظرشان مقصر می‌دانند، اظهار کرد: این اخلاق اصلا درست نیست که هرگاه یک نامزد انتخابات پیروز می‌شود، هواداران آن نامزد همه چیز را گل و بلبل بدانند و وقتی نامزد مدنظرشان بازنده می‌شود، تقصیر را به گردن شورای نگهبان می‌اندازند. در انتخابات اخیر البته همه دیدند که نامزد شکست خورده هم به دیدار رییس‌جمهور منتخب رفت و هم با صدور بیانیه‌ای ضمن تشکر از حضور مردم، حمایتش را از رییس‌جمهور منتخب رسما اعلام کرد.

وی ادامه داد: نباید به اظهارات غیرمنصفانه هواداران نامزد شکست خورده اعتنا کرد، مهم واکنش و سخنان خودِ نامزد شکست خورده است که بحمدالله آقای جلیلی ضمن پذیرش پیروزی ایشان با رفتن به دفتر رییس‌جمهور منتخب از ایشان اعلام حمایت کرد. آقای پزشکیان رییس‌جمهور همه ملت ایران هستند چون شورای نگهبان در چارچوب قانون اساسی و منویات امام و رهبری صلاحیت ایشان را تایید کرد. بعد از انتخاب به عنوان رییس‌جمهور نیز مقام معظم رهبری ایشان را تایید کردند و توصیه‌هایی به ایشان برای بهبود امور کشور بیان کردند. همه این رفتارها و اتفاقات یعنی نباید به اظهار نظرهای نادرست و سخنان نامعقول و بعضا از روی بغض برخی هواداران نامزد شکست خورده اهمیت داد و توجه کرد.

عضو جامعه روحانیت مبارز تهران گفت: طرفداران با سخنان نادرست دل خود را خالی می‌کنند اما مهم موضع‌گیری خودِ رقیب است. آقای پزشکیان رییس‌جمهور این آقایان هم هست.

وی استفاده از منتقدان متخصص و دلسوز در ترکیب کابینه دولت چهاردهم را موجب گسترش روح همکاری و برادری و کاستن از کینه‌ها و دشمنی‌ها دانست.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است