کد خبر : 303672
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۱۰ - 16:02
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

صالحی: مذاکرات با آمریکا قطع نشده است

رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی کشورمان تاکید کرد: حال هر کسی که رئیس‌جمهور شد قطعا این موضوع را در معرض نظر صاحب‌نظران قرار خواهد داد و هر آنچه عقل جمعی تصمیم گرفت ان‌شاالله عملیاتی خواهد شد.

صالحی: مذاکرات با آمریکا قطع نشده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، درباره این‌که در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری مطرح شد برخی سنگ‌اندازی‌هایی برای تصویب FATF در مجمع تشخیص داشته‌اند، رئیس دولت بعدی چگونه باید این مسائل را پیگیری کرده و مانع این سنگ‌اندازی‌ها شود، گفت: FATF یک بحث تخصصی است و من خیلی ورود ندارم که بخواهم روی این مسئله نظر بدهم، اما قطعا یکی از موارد مورد بحث است.

رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی کشورمان تاکید کرد: حال هر کسی که رئیس‌جمهور شد قطعا این موضوع را در معرض نظر صاحب‌نظران قرار خواهد داد و هر آنچه عقل جمعی تصمیم گرفت ان‌شاالله عملیاتی خواهد شد.

وی در خصوص روند مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا و اینکه آیا این مذاکرات متوقف شده است، گفت: مذاکرات که قبلا هم بوده است، خدا رحمت کند شهید امیرعبداللهیان را تا جایی که مطلع هستم و بنده با ایشان در تماس بودم، مذاکرات ادامه داشته، حال با یک افت و خیزهایی بوده اما اینگونه نیست که مذاکرات قطع شده باشد.

صالحی یاد آورد شد: حالا هر از چندگاهی جهان در یک حالت گذار است، هر از چندگاهی جهان در حال تحولاتی است؛ الان ما بحران اوکراین و شرق آسیا را داریم. بحران غمبار غزه را داریم و این‌ بحران‌ها هر کدام که بروز و ظهور پیدا می‌کند و شدت می‌گیرد بر مسائل مذاکرات سایه می‌اندازد.

وی تاکید کرد: ولی مذاکرات همواره پا بر جا بوده، اما همانطور که گفتم با یک فراز و نشیب و یک افت و خیزی گاهی تند شده، گاهی کند شده است اما ادامه دارد.

اخبار مرتبط:
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟

سخنگوی شورای نگهبان در جدیدترین گزارش خود به مردم، ابهامات طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» را تشریح کرد.

متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/  بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند
متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/ بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند

وزیر پیشین امور خارجه با بیان این که درخواست برقراری آتش‌بس توسط ترامپ نشان می‌دهد که اسرائیل پیروز جنگ نیست، گفت: وقتی درخواست برقراری آتش‌بس را خود ترامپ مطرح می‌کند، حاکی از آن است که آثاری از شکست اسرائیل در این جنگ نمایان شده است. در جنگ اخیر توقف تجاوز به رژیم صهیونیستی تحمیل شد؛ یعنی اگر بخواهیم تِرم جدیدی را در مناسبات بین‌المللی تعریف کنیم، آنچه رخ داد، آتش‌بس نبود، بلکه تحمیل توقف متجاوز بود.

بیانیه‌ی بیش از چهارصد و پنجاه تن از فعالان رسانه‌ای، اجتماعی و سیاسیِ داخل و خارج کشور در تحریم شبکه‌ی «ایران اینترنشنال»
بیانیه‌ی بیش از چهارصد و پنجاه تن از فعالان رسانه‌ای، اجتماعی و سیاسیِ داخل و خارج کشور در تحریم شبکه‌ی «ایران اینترنشنال»

بیش از ۴۵۰ تن از فعالان رسانه‌ای، اجتماعی و سیاسیِ داخل و خارج کشور در تحریم شبکه‌ی «ایران اینترنشنال» بیانیه‌ای صادر کردند. در بخشی از این بیانیه آمده است: ما جمعی از فعالان رسانه‌ای، اجتماعی و سیاسیِ داخل و خارج ایران، از همه‌ی روزنامه‌نگاران، تحلیل‌گران و کنشگران مستقل و ایران‌دوست می‌خواهیم همکاری خود را با رسانه‌ی «ایران اینترنشنال» – حتی در حد مصاحبه و یادداشت – قطع کنند، همکاری با رسانه‌ای که زیر نام ایران به ایران‌ستیزی مشغول است و در بزنگاهِ خطر نقش خود را در همسویی با دشمنان ایران‌زمین آشکار کرده است. ایران وطن همه‌ی ماست. اگر رسانه‌ای به جای خبررسانیِ مسئولانه و حرفه‌ای تفرقه بیندازد، نفرت بپراکند و توجیه‌گر ویران‌گری ایران شود، همکاری با آن همانا پشت کردن به وطن کهن ما ایران است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است