کد خبر : 302522
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۲ - 05:22
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رانندگی بدون گواهینامه جان جوان ۱۷ ساله را گرفت

رئیس پلیس راهور اصفهان گفت: رانندگی بدون گواهینامه جوان ۱۷ ساله شاهین شهری منجر به مرگش و مصدوم شدن سه سرنشین دیگر خودرو شد.

رانندگی بدون گواهینامه جان جوان ۱۷ ساله را گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی‌اصغر زارع، رئیس پلیس راهور اصفهان اظهار داشت: یک مورد واژگونی خودرو، در بلوار علامه مجلسی شاهین شهر، حدفاصل میدان هشت بهشت و میدان فردوسی به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام شد.

به نوشته فارس؛ وی افزود: با حضور عوامل پلیس راهور در صحنه مشخص شد یک دستگاه خودروی پژو پارس با ۴ نفر سرنشین جوان بر اثر عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه از خیابان منحرف و در لاین مخالف واژگون شده است.

زارع گفت: در این حادثه راننده که جوانی ۱۷ ساله و فاقد گواهینامه رانندگی بود بر اثر شدت جراحات وارده فوت کرد و سه سرنشین خودرو که از همکلاسی‌های این جوان بودند، نیز مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.

رئیس پلیس راهور اصفهان با ابراز تأسف از این حادثه دلخراش از شهروندان خواست هرگز خودروی خود را در اختیار جوانان و نوجوانان فاقد گواهینامه قرار ندهند تا دیگر شاهد این چنین حوادث تلخ و ناگواری نباشیم.

اخبار مرتبط:
دمای اصفهان به ۴۴ درجه رسید
دمای اصفهان به ۴۴ درجه رسید

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به ورود موج گرمای گسترده، گفت: ظهر روز چهارشنبه دمای شهر اصفهان به ۴۴ درجه سلسیوس بالای صفر رسید.

گرد و خاک و گرما در کاشان تا تاسوعا و عاشورا ادامه دارد
گرد و خاک و گرما در کاشان تا تاسوعا و عاشورا ادامه دارد

رئیس هواشناسی کاشان از پیش بینی شرایط جوی نامساعد و تکرار گرد و خاک در ایام سوگواری محرم خبر داد.

هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای توفان و گردوخاک
هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای توفان و گردوخاک

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به وزش باد شدید، تندباد لحظه‌ای و خیزش گردوخاک که کاهش کیفیت هوا را به دنبال دارد، هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است