کد خبر : 302335
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۱ - 10:26
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: ظریف قرآن را تحریف کرد I ببینید

حجت‌الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات که به محمدباقر قالیباف نزدیک است به قرآن خواندن ظریف در برنامه میزگرد سیاسی صداوسیما انتقاد کرد و گفت: برداشت ارائه‌شده عجیب، سخیف و غلط است. فکر نمی‌کردیم انقدر زود کار به تحریف قرآن برسد. برای توجیه خطاهایتان به تحریف و برداشت سخیف و غلط از قرآن رسیده‌اید.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: ظریف قرآن را تحریف کرد I ببینید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات که به محمدباقر قالیباف نزدیک است به قرآن خواندن ظریف در برنامه میزگرد سیاسی صداوسیما انتقاد کرد و گفت: برداشت ارائه‌شده عجیب، سخیف و غلط است. فکر نمی‌کردیم انقدر زود کار به تحریف قرآن برسد.  برای توجیه خطاهایتان به تحریف و برداشت سخیف و غلط از قرآن رسیده‌اید.

او افزود: از آقای پزشکیان توقع داریم همانطور که امور را به کارشناسان ارجاع میدهند، درباره این برداشت نادرست از قرآن هم به کارشناسان قرآنی توجه کنند. تفسیر نیاز نیست، لااقل متن ترجمه آیات قرآن را بخوانید!

 

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است