کد خبر : 301908
انتشار : 2024/06/16 - 23:48
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

آتش سوزی در گاوداری در محور اصفهان – بهارستان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از آتش سوزی در گاوداری در محور اصفهان – بهارستان خبر داد.

آتش سوزی در گاوداری در محور اصفهان – بهارستان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش در خصوص حادثه آتش سوزی در استان اصفهان اظهار کرد: آتش سوزی در یک واحد گاوداری به مراکز امداد و نجات استان دقایقی قبل گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه این حادثه در قسمت دپوی علوفه در محوطه واحد گاوداری فوکا واقع در محور اصفهان – بهارستان اتفاق افتاده است، تصریح کرد: تاکنون ۸ تیم آتش نشانی برای این حادثه اعزام شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: همچنین برای اطفای حریق تانکرهای آبرسان و لودر برای کنترل حادثه اعزام شده است.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است