کد خبر : 301908
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۷ - 23:48
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

آتش سوزی در گاوداری در محور اصفهان – بهارستان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از آتش سوزی در گاوداری در محور اصفهان – بهارستان خبر داد.

آتش سوزی در گاوداری در محور اصفهان – بهارستان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش در خصوص حادثه آتش سوزی در استان اصفهان اظهار کرد: آتش سوزی در یک واحد گاوداری به مراکز امداد و نجات استان دقایقی قبل گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه این حادثه در قسمت دپوی علوفه در محوطه واحد گاوداری فوکا واقع در محور اصفهان – بهارستان اتفاق افتاده است، تصریح کرد: تاکنون ۸ تیم آتش نشانی برای این حادثه اعزام شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: همچنین برای اطفای حریق تانکرهای آبرسان و لودر برای کنترل حادثه اعزام شده است.

اخبار مرتبط:
اصفهان با فتوولتائیک به سوی انرژی خورشیدی پایدار گام برمی‌دارد
اصفهان با فتوولتائیک به سوی انرژی خورشیدی پایدار گام برمی‌دارد

رئیس اداره برنامه‌ریزی شهری شهرداری اصفهان گفت: این نهاد با بهره‌گیری از شیشه‌های فتوولتائیک پیشگام تولید انرژی خورشیدی شده و گامی بزرگ برای توسعه پایدار و کاهش سوخت فسیلی برمی‌دارد.

شهریه مدارس غیردولتی اصفهان ابلاغ می‌شود؛ دریافت وجه غیررسمی ممنوع
شهریه مدارس غیردولتی اصفهان ابلاغ می‌شود؛ دریافت وجه غیررسمی ممنوع

اصفهان- رئیس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان گفت: شهریه مدارس غیردولتی طی ماه جاری در سامانه ابلاغ خواهد شد.

پژو ۴۰۵ با ۲۲ میلیون تومان خلافی در اصفهان توقیف شد
پژو ۴۰۵ با ۲۲ میلیون تومان خلافی در اصفهان توقیف شد

رئیس پلیس راه استان اصفهان از توقیف پژو ۴۰۵ با ۲۲ میلیون تومان خلافی در یکی از محورهای روستایی استان اصفهان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است