کد خبر : 301313
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۲ - 14:35
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: دولتی که سر کار می‌آید باید ادامه دَهنده راه رئیسی باشد

روزنامه حسین شریعتمداری نوشت: تحریم یکی از مهم‌ترین مسائل اقتصاد ایران است. اما پاسخ این مسئله در معطل‌سازی و منتظر گذاشتن ظرفیت‌ها برای رفع تحریم نیست.

کیهان: دولتی که سر کار می‌آید باید ادامه دَهنده راه رئیسی باشد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون منتسب به خوانندگان خودش نوشت: تحریم یکی از مهم‌ترین مسائل اقتصاد ایران است. اما پاسخ این مسئله در معطل‌سازی و منتظر گذاشتن ظرفیت‌ها برای رفع تحریم نیست. حتی رفع تحریم هم جز با قوی شدن ایران میسر نخواهد شد. منظورم این است که همان مسیر و ریل‌گذاری که دولت سیزدهم را با وجود تحریم و با ابزار مذاکره موفق به بهبود تجارت خارجی، افزایش فروش نفت درعین افزایش تولید و صادرات فرآورده‌های نفت وگاز و پیشبرد و ثمردهی صنایع هسته‌ای‌، فضائی و… کرد، باید ادامه پیدا کند.

 

 

 

 

 

 

 

اخبار مرتبط:
دبیر شعام: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد
دبیر شعام: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که «ایران از حقوق مسلم خود از جمله حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی اتمی نخواهد گذشت و سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد».

آتش سوزی گسترده اسرائیل را مجبور به درخواست کمک بین المللی کرد
آتش سوزی گسترده اسرائیل را مجبور به درخواست کمک بین المللی کرد

رسانه‌های اسرائیلی از درخواست کمک بین‌المللی اسرائیل برای مهار آتش‌سوزی گسترده در کوه‌های قدس اشغالی خبر دادند.

محرومیت یک تا ۱۰ سال برای متقلبان کنکور!
محرومیت یک تا ۱۰ سال برای متقلبان کنکور!

معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضائیه اعلام کرد: تبانی در آزمون سراسری تا ۱۰ سال محرومیت در پی دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است