کد خبر : 300941
انتشار : 2024/06/09 - 14:23
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

ترکیب اولیه ستاد انتخاباتی علی لاریجانی مشخص شد

ترکیب اولیه ستاد انتخاباتی علی لاریجانی مشخص شد و دکتر ابراهیم متقی ریاست ستاد را برعهده دارد.

ترکیب اولیه ستاد انتخاباتی علی لاریجانی مشخص شد
به گزارش سایت خبری مدارا؛ ترکیب اولیه ستاد انتخاباتی علی لاریجانی تا حد زیادی مشخص شده است.

یافته‌ها حکایت از آن دارد که هسته مرکزی ستاد علی لاریجانی و ترکیب این ستاد برخلاف آنچه که انتظار می‌رفت و تصور می‌شد، با افراد و چهره‌های جدیدی از متخصصین و کارشناسان دانشگاه‌های کشور شکل گرفته و در عین حال تلاش بر این بوده که چینش ستاد لاریجانی با گرایش‌های مختلف سیاسی و فراجناحی صورت پذیرد.

براساس اخبار رسیده دکتر ابراهیم متقی، استاد دانشگاه و متخصص سیاست خارجی، رئیس ستاد علی لاریجانی است.

جواد کولیوند نماینده چند دوره مجلس مسئول ستاد استان‌های لاریجانی است.

دکتر حسین افشین، استاد دانشگاه شریف و از افراد باسابقه در مرکز پژوهش‌های مجلس مسئول تنظیم برنامه‌های علی لاریجانی است.

اکبر غمخوار، مسئول لجستیک و پشتیبانی ستاد است.

براساس اخبار واصله این افراد  ترکیب اولیه ستاد لاریجانی را تشکیل داده اند و در ظاهراً در کمیته ها و بخشهای اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی قرار است از چهره های جوان ممتاز دانشگاهی استفاده شود که در اخبار تکمیلی بعدی اسامی آنها اعلام خواهد شد.

اما به نظر می رسد کمپین تبلیغاتی لاریجانی در این دور از انتخابات برعهده جواد آذری جهرمی باشد و طراحی برنامه های تبلیغاتی لاریجانی را وی مدیریت خواهد  کرد.

اخبار مرتبط:
پشت رژه موتوری مجاهدین خلق در کرج یک ماجرای عجیب بود
پشت رژه موتوری مجاهدین خلق در کرج یک ماجرای عجیب بود

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: همه متهمان رژه خودرویی منتسب به منافقین در کرج بازداشت شدند.

ضرغامی: جنتی به دلیل کهولت سن، امکان گفت‌وگو ندارد
ضرغامی: جنتی به دلیل کهولت سن، امکان گفت‌وگو ندارد

عزت الله ضرغامی، رئیس پیشین سازمان صداوسیما و عضو شورای عالی فضای مجازی در گفت‌وگویی تازه گفت: دبیر شورای نگهبان به دلیل کهولت سن، امکان ملاقات و گفت‌وگو ندارد.

جوکار: زمان برگزاری انتخابات شوراها هنوز قطعی نشده است
جوکار: زمان برگزاری انتخابات شوراها هنوز قطعی نشده است

رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: ستاد انتخابات کشور و هیات نظارت مرکزی طی جلسه‌ای مشترک، ۲۴ مهرماه را برای برگزاری انتخابات شوراها به شعام پیشنهاد داده اند و منتظر پاسخ شورای عالی امنیت ملی به این پیشنهاد هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است