کد خبر : 299831
انتشار : 2024/06/01 - 09:38
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

پیشنهاد جدید اسرائیل برای پایان جنگ در غزه / جو بایدن: از این فرصت برای برقراری آتش‌بس باید استفاده کرد

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، روز جمعه ۱۱ خرداد از پیشنهاد جدید و چندمرحله‌ای اسرائیل برای پایان جنگ در غزه خبر داد و گفت که در صورت به نتیجه رسیدن این توافق اسرائیل می‌تواند بخشی از شبکه امنیتی منطقه‌ای برای مقابله با تهدیدهای جمهوری اسلامی ایران باشد.

پیشنهاد جدید اسرائیل برای پایان جنگ در غزه / جو بایدن: از این فرصت برای برقراری آتش‌بس باید استفاده کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، روز جمعه ۱۱ خرداد از پیشنهاد جدید و چندمرحله‌ای اسرائیل برای پایان جنگ در غزه خبر داد و گفت که در صورت به نتیجه رسیدن این توافق اسرائیل می‌تواند بخشی از شبکه امنیتی منطقه‌ای برای مقابله با تهدیدهای جمهوری اسلامی ایران باشد.

جو بایدن گفت که به عنوان تنها رئیس جمهوری آمریکا که در زمان جنگ به اسرائیل رفته و در زمان حمله ایران نیروهای ایالات متحده را فرستاده است تا مستقیما از اسرائیل دفاع کنند، خواستار آن است که از این فرصت برای برقراری آتش‌بس و بازگرداندن گروگان‌ها به خانه استفاده شود.

اخبار مرتبط:
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد

سخنگوی دولت عراق گفت که نخست‌وزیر این کشور مانع حمله احتمالی روز شنبه به خاک این کشور شد.

نیکول پاشینیان دوباره به عنوان نخست وزیر ارمنستان منصوب شد
نیکول پاشینیان دوباره به عنوان نخست وزیر ارمنستان منصوب شد

دفتر ریاست جمهوری ارمنستان امروز (یکشنبه) اعلام کرد نیکول پاشینیان بار دیگر به عنوان نخست وزیر این کشور منصوب شده است.

کنسرسیوم خط لوله خزر از حمله پهپادی به دو نفتکش خبر داد
کنسرسیوم خط لوله خزر از حمله پهپادی به دو نفتکش خبر داد

کنسرسیوم خط لوله خزر (سی‌پی‌سی) در بیانیه‌ای اعلام کرد، یک تانکر با پرچم جزایر مارشال، حین بارگیری نفت در اسکله‌ای دور از ساحل این کنسرسیوم و همچنین یک نفتکش دیگر با پرچم جزیره «من» که در مسیر ترمینال برای بارگیری بود، مورد حمله پهپادی قرار گرفتند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است