کد خبر : 299098
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۷ - 10:31
دسته‌بندی : سلامت
چاپ

مصرف نمک خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دَهد

کاهش مصرف نمک می‌تواند به کاهش خطر سرطان معده کمک کند و کسانی که در معرض خطر بالاتری هستند ممکن است از پیگیری مناسب بهره مند شوند.

مصرف نمک خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دَهد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مدیکال نیوز، یک مطالعه اخیر نشان داد افرادی که به طور منظم به غذا نمک اضافه می‌کنند در مقایسه با افرادی که به ندرت یا هرگز نمک اضافه نمی‌کنند، ۴۱ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان معده هستند.

کاهش مصرف نمک می‌تواند به کاهش خطر سرطان معده کمک کند و کسانی که در معرض خطر بالاتری هستند ممکن است از پیگیری مناسب بهره مند شوند.

سرطان معده پنجمین سرطان شایع در جهان است. پزشکان و متخصصان علاقه مند به شناسایی عوامل خطر سرطان معده هستند تا افراد بتوانند به موقع به دنبال مراقبت‌های با کیفیت بالا باشند.

مطالعه اخیر منتشر شده، داده‌های بیش از ۴۷۰۰۰۰ نفر را مورد بررسی قرار داد تا ببیند که چگونه فراوانی افزودن نمک به غذا با موارد سرطان معده مرتبط است.

نویسندگان دریافتند شرکت‌کنندگانی که همیشه به غذا نمک اضافه می‌کردند، نسبت به شرکت‌کنندگانی که به ندرت یا هرگز نمک به غذا اضافه نمی‌کردند، در معرض خطر بیشتر ابتلاء به سرطان معده بودند.

این مطالعه از داده‌های بانک اطلاعاتی بریتانیا، شامل ۴۷۱۱۴۴ شرکت‌کننده استفاده کرد.

محققان دریافتند شرکت‌کنندگانی که همیشه نمک اضافه می‌کردند، در مقایسه با شرکت‌کنندگانی که هرگز یا به ندرت به غذا نمک اضافه نمی‌کردند، ۴۱ درصد بیشتر در خطر ابتلاء به سرطان معده بودند.

عوامل زیادی در خطر ابتلاء به سرطان معده نقش دارند، از جمله سیگار کشیدن، افزایش سن، چاقی و سابقه خانوادگی.

محققان مطالعه حاضر خاطرنشان کردند که مصرف نمک بیشتر با خطر بالاتر سرطان معده در مطالعات آسیایی مرتبط است.

با حال، مطالعات زیادی در این زمینه در میان گروه‌های جمعیتی غربی انجام نشده است.

اخبار مرتبط:
وزارت بهداشت: ۱۵۱ مورد اتبلا به تب دنگی گزارش شده / یک نفر جان خود را از دست داده؛ این فرد ۸۰ سال سن داشت و در امارات به این بیماری مبتلا شده بود
وزارت بهداشت: ۱۵۱ مورد اتبلا به تب دنگی گزارش شده / یک نفر جان خود را از دست داده؛ این فرد ۸۰ سال سن داشت و در امارات به این بیماری مبتلا شده بود

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت آخرین وضعیت تب دنگی در کشور را تشریح و تاکید کرد: تشخیص یک بیماری در یک منطقه به معنای ابتلای آن منطقه به بیماری نیست.

شناسایی نخستین فرد مبتلا به تب دنگی در تهران
شناسایی نخستین فرد مبتلا به تب دنگی در تهران

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: نخستین مورد تب دنگی در تهران شناسایی شد که این فرد مسافر بوده است.

افسردگی پس از ایست قلبی در زنان بیشتر از مَردان است
افسردگی پس از ایست قلبی در زنان بیشتر از مَردان است

یک مطالعه جدید هشدار می دهد زنانی که از ایست قلبی جان سالم به در می برند، بیشتر از بازماندگان مرد دچار اضطراب یا افسردگی می شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است