❮
کد خبر : 297569
انتشار : 2024/05/14 - 11:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

فعال اصولگرا: قالیباف هنوز در فکر ریاست جمهوری است!

کنعانی‌مقدم گفت: به نظر من قالیباف هنوز در فکر ریاست جمهوری است و به همین دلیل در خرداد ۱۴۰۴ برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری از بهارستان خداحافظی می کند.

فعال اصولگرا: قالیباف هنوز در فکر ریاست جمهوری است!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرفوری نوشت: در گفتگو با یک فعال سیاسی بررسی شد.

فعال سیاسی اصولگرا گفت: به نظر من قالیباف هنوز در فکر ریاست جمهوری است و به همین دلیل در خرداد ۱۴۰۴ برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری از بهارستان خداحافظی می کند.

حسین کنعانی مقدم تاکید کرد: این روزها، روزهای حساسی برای قالیباف است. او که در مجلس فعلی بدون کمترین مشکلی ۴سال روی صندلی اول بهارستان نشست، حالا باید با تندروها برای رئیس ماندن رقابت کند.

کنعانی مقدم گفت: البته طیف‌های دیگر مجلس دوازدهم ترجیح‌شان ریاست قالیباف است تا یک تندرو و بر همین اساس رییس دوره یازدهم در مجلس دوازدهم هم رئیس باقی خواهد ماند.

او ادامه داد: به نظر من قالیباف هنوز در فکر ریاست جمهوری شدن است و به همین دلیل در خرداد ۱۴۰۴ برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری از بهارستان خداحافظی می کند.

کنعانی مقدم گفت: تندروها می‌دانند که به زیر کشیدن قالیباف از صندلی ریاست سخت است، به همین دلیل سعی خود را به کار خواهند بست تا در هیئت رییسه حضوری پررنگ داشته باشند و برای ریاست منتظر شروع سال دوم مجلس می‌مانند.

اخبار مرتبط:
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود

فعال سیاسی و رسانه‌ای، با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: پزشکیان از این تریبون تلاش کرد تصویری روشن از ایران ارائه دهد؛ چرا که ایران جنگ را آغاز نکرده، اما در برابر تجاوز تسلیم نشده است.

کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم
کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم

روزنامه کیهان نوشت: دشمن از جمله تحریک‌کنندگان ترامپ برای حمله به ایران و شرکای جنایت علیه مردم ایران باید ضرر اقتصادی حاصل از اقدام دشمن را جبران کنند مطابق قوانین بین‌المللی هر کشوری که سرزمین خود را در اختیار کشور دیگر (آمریکا و رژیم صهیونیستی) و یا گروه مسلحی قرار دهد تا به کشور ثالث دیگری (ایران) تجاوز نظامی کند، در این تجاوز مشارکت داشته است بنابراین؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس به صورت مستقیم مسئول خسارت‌های وارده شده به ایران هستند و مطابق امر ولی فقیه باید غرامت‌های جنگ از این کشورها اخذ شود

بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند
بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای مخالفت با مذاکره با آمریکا را اعلام کرد: تجربه چند ماه گذشته بار دیگر نشان داد که در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید. ملاک قانونی و راهنمای اساسی است و هر سخن تفرقه افکنانه، ناسنجیده، ناهماهنگ یا مخالف سیاست‌های اعلام شده به ویژه سخنان اخیر درباره رفراندم و صلح شرافتمندانه در برابر تهاجم دشمنی که درمیانه مذاکرات به کشور عزیز ما حمله کرده و به جز تسلیم محض به چیز دیگری راضی نمی‌شود، به معنای تسلیم در برابر دشمن و تشویش افکار عمومی و جرمی نابخشودنی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است