کد خبر : 297569
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ - 11:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

فعال اصولگرا: قالیباف هنوز در فکر ریاست جمهوری است!

کنعانی‌مقدم گفت: به نظر من قالیباف هنوز در فکر ریاست جمهوری است و به همین دلیل در خرداد ۱۴۰۴ برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری از بهارستان خداحافظی می کند.

فعال اصولگرا: قالیباف هنوز در فکر ریاست جمهوری است!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرفوری نوشت: در گفتگو با یک فعال سیاسی بررسی شد.

فعال سیاسی اصولگرا گفت: به نظر من قالیباف هنوز در فکر ریاست جمهوری است و به همین دلیل در خرداد ۱۴۰۴ برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری از بهارستان خداحافظی می کند.

حسین کنعانی مقدم تاکید کرد: این روزها، روزهای حساسی برای قالیباف است. او که در مجلس فعلی بدون کمترین مشکلی ۴سال روی صندلی اول بهارستان نشست، حالا باید با تندروها برای رئیس ماندن رقابت کند.

کنعانی مقدم گفت: البته طیف‌های دیگر مجلس دوازدهم ترجیح‌شان ریاست قالیباف است تا یک تندرو و بر همین اساس رییس دوره یازدهم در مجلس دوازدهم هم رئیس باقی خواهد ماند.

او ادامه داد: به نظر من قالیباف هنوز در فکر ریاست جمهوری شدن است و به همین دلیل در خرداد ۱۴۰۴ برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری از بهارستان خداحافظی می کند.

کنعانی مقدم گفت: تندروها می‌دانند که به زیر کشیدن قالیباف از صندلی ریاست سخت است، به همین دلیل سعی خود را به کار خواهند بست تا در هیئت رییسه حضوری پررنگ داشته باشند و برای ریاست منتظر شروع سال دوم مجلس می‌مانند.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است