کد خبر : 29737
انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۰۶ - 11:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شکست بزرگ حزب مرکل در انتخابات

شکست بزرگ حزب مرکل در انتخابات

[ad_1]

شکست بزرگ حزب حاکم مرکل در انتخابات

با اعلام نتایج انتخابات منطقه‌ای ایالت «هسن» آلمان و شکست حزب «آنگلا مرکل» صدر اعظم این کشور، این حزب در عمل متحمل شکستی سنگین در انتخابات شده است.

به گزارش مهر، حزب آنگلا مرکل پیش از این در انتخابات منطقه‌ای «بایرن» نیز متحمل شکست و ریزش آرای قابل توجه خود شده بود که کارشناسان از آن تحت عنوان لرزه سیاسی نام بردند.

برخی کارشناسان علت ریزش قابل توجه آرای حزب آنگلا مرکل که در بایرن کمی بیش از ۱۰ درصد بود را نزدیکی این حزب به شعارها و برنامه‌های گروه‌های محافظه‌کار و راست‌گرا عنوان کرده‌اند. در واقع حزب حاکم سوسیال مسیحی با دنبال کردن سیاستی کمابیش مشابه سیاست حزب راست‌گرا و پوپولیست “آلترناتیو برای آلمان” (AfD) بر آن بود تا آرای طرفداران آن حزب را به سود خود جلب کند؛ سیاستی که در عمل آشکارا به شکست انجامید.

در حال حاضر ائتلاف بزرگ حکومتی آلمان متشکل از دو حزب سوسیال مسیحی و سوسیال دموکرات شکست سنگینی را متحمل شده‌اند و بر اساس نتایج اعلام شده، این دو حزب هر یک بیش از ۱۰ درصد آرای خود را از دست دادند و برای نخستین بار آرای حزب سوسیال دموکرات به زیر ۱۰ درصد رسید.

[ad_2]

لینک منبع

اخبار مرتبط:
روزنامه اصولگرا: در جلسه سه شنبه با هر فریاد نمایندگان، دلار بالاتر رفت / آن جلسه فقط هوچی گری بود
روزنامه اصولگرا: در جلسه سه شنبه با هر فریاد نمایندگان، دلار بالاتر رفت / آن جلسه فقط هوچی گری بود

بی‌هیچ مقدمه‌ای باید گفت آنچه روز سه‌شنبه در بهارستان رخ داد، فراتر از یک جلسه‌ نظارتی و پاسخ‌گویی مرسوم بود که می‌توان آن را با احترام به همه مجلسی‌ها و دولتمردان، نمایش تمام‌عیار سیاست‌ورزی مبتنی بر هوچی‌گری دانست.

کشف بیش از یک میلیون سند احتمالی دیگر در پرونده اپستین
کشف بیش از یک میلیون سند احتمالی دیگر در پرونده اپستین

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که بیش از یک میلیون سند دیگر که به‌طور بالقوه با جفری اپستین، مجرم محکوم‌شدهٔ جرایم جنسی، مرتبط هستند شناسایی شده‌اند؛ موضوعی که انتشار کامل این اسناد را برای چند هفته به تعویق می‌اندازد، زیرا مقام‌ها در حال حذف (رداکت) بخش‌هایی از اسناد برای محافظت از قربانیان هستند.

رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی با افرادی که در عالم مبارزه فعّال بودند، ارتباط برقرار می‌کرد؛ مثلاً با مرحوم مهندس بازرگان و دکتر سحابی مرتبط بود
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی با افرادی که در عالم مبارزه فعّال بودند، ارتباط برقرار می‌کرد؛ مثلاً با مرحوم مهندس بازرگان و دکتر سحابی مرتبط بود

بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت آیت‌الله سید محمدهادی میلانی در محل برگزاری این همایش در حرم مطهر رضوی منتشر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است